Emotii mari pentru medalii

Atmosfera la Debrecen devine din ce in ce mai tensionata pe masura ce ne apropiem de finale, desi prima editie a Campinatelor Europene individuale se dovedeste a fi de un nivel mai modest decat ne asteptam, mai ales la feminin. Dupa prestatiile ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2005 - 00:00
Atmosfera la Debrecen devine din ce in ce mai tensionata pe masura ce ne apropiem de finale, desi prima editie a Campinatelor Europene individuale se dovedeste a fi de un nivel mai modest decat ne asteptam, mai ales la feminin. Dupa prestatiile gimnastelor noastre, la finalul rundei de calificari din prima zi reprezentantele Romaniei nu aveau motive de prea multa bucurie. Nici chiar Catalina Ponor, care a obtinut cea mai mare nota din concurs la barna, 9,712, si a intrat prima in finala de la acest aparat nu este multumita de prestatia pe care a avut-o in calificari. Evolutia de la sol, unde a obtinut doar 9,212 si a intrat a patra in ultimul act, a suparat-o si a spus, nervoasa, ca va renunta la cipicii pe care i-a purtat in calificari, care mai mult au incurcat-o decat s-o ajute. Dupa exercitiile prezentate in prima zi, nici Florica Leonida nu era prea fericita, iar locul 12 de pe care va aborda finala de astazi de la individual compus nu o plaseaza printre favorite. In ultimul act insa notarea incepe de la zero si, teoretic, Florica Leonida va avea aceleasi sanse la un loc pe podium ca toate cele 24 de concurente. La paralele, unde, cu nota 9,462, Daniela Sofronie a intrat a cincea in finala, Florica Leonida este doar a doua rezerva, ceea ce inseama ca va intra in lupta pentru medalii la acest aparat doar daca doua dintre gimnastele calificate se vor retrage din diverse motive.

Gimnastii, mai relaxati

Chiar daca intrecerea masculina se anunta inca din calificari mult mai puternica decat cea feminina, gimnastii nostri au abordat competitia mult mai relaxati decat fetele. In calificarile de ieri doar Ioan Suciu si Razvan Selariu au evoluat la individual compus, campionul absolut en-titre Marian Dragulescu intrand doar la sarituri si sol. La cal cu manere au mai evoluat Marius Urzica si Daniel Popescu, la paralele Urzica, iar la inele Daniel Popescu si Alin Jivan, acesta din urma intrand si la sol si sarituri.

Citește totul despre:

Comentarii