14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDumitru Dragomir a concurat singur

Dumitru Dragomir a concurat singur

Dumitru Dragomir a indeplinit ieri o formalitate, aceea de a fi reales presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el fiind, de altfel, si singurul candidat pentru acest post! A fost o victorie zdrobitoare, cu 14 voturi pentru din 16, singurul care s-a abtinut fiind Vasile Siman, de la Sportul Studentesc, in timp ce Poli Iasi nu a participat. Dragomir e la al treilea mandat de patru ani, el fiind in functie din 1996.
De altfel, nu numai Dragomir isi va pastra scaunul, ci si intreaga conducere actuala a Ligii, Alexandru Boc si Iosif Robi Urs fiind in continuare vicepresedinti, iar Valentin Alexandru tot secretar general. Speech-ul noului presedinte a fost ca la… premiile Oscar: “Le multumesc presedintilor de cluburi ca au avut incredere in continuitate la conducerea LPF, multumesc presei ca nu m-a mai ciupit ca altadata”. In ceea ce priveste urmasul sau, peste patru ani el va fi tot Dumitru Dragomir, crede cel poreclit Corleone.

L-a criticat pe Mircea Sandu

Noul presedinte al LPF s-a referit si la alegerile de lunea viitoare de la Federatie: “Mircea Sandu nu a stiut sa comunice cu presa. Noi suntem persoane publice si nu trebuie sa intram in contre cu ziaristii sau in "silenzio stampa". Asa vad eu cursul democratiei. Daca esti nevinovat, ziaristul care te injura azi, peste un an te va lauda”.
Dragomir spune ca incepe noul mandat fiind optimist, promitand ca va face mai multe decat a facut pana acum. In ceea ce priveste programul sau “electoral”, este unul aproape inexistent pentru ca “problema nu e sa ai un program bun, ci sa-l realizezi”, a spus Dragomir, care a afirmat ca rolul sau este acela de a pune in practica hotararile Adunarii Generale a LPF.
Dumitru Dragomir si-a castigat deja si un post de vicepresedinte la FRF, dar va trebui totusi sa fie validat lunea viitoare, la Adunarea Generala a acestui for.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă