12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialDragomir: "Bodu nu stie sa calculeze

Dragomir: “Bodu nu stie sa calculeze

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca presedintele ANAF, Sebastian Bodu, nu stie sa calculeze TVA, dar vrea sa desfiinteze fotbalul romanesc prin executarea silita a cluburilor care au datorii la stat. “In loc sa-i ia pe altii din alte domenii, care au miliarde si miliarde de plata, ne-a luat pe noi. Sa ne execute silit, sa ne ia sireturile, ghetele, crampoanele… Sa ni le ia, ca noi suntem societati nonprofit, sa vedem ce dracu' ne poate face. Bodu n-a stiut sa calculeze o TVA la televizor, in fata omenirii, si vine acum si ne beleste pe noi, cei din fotbal. Platim si noi cat putem. Daca nu le esaloneaza, sa ne faca executare fortata si gata! Tocmai acum cand am intrat si noi in grupele Cupei UEFA vine Bodu sa faca valuri si sa desfiinteze fotbalul romanesc”, a spus Dragomir.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, a afirmat marti ca gruparile de fotbal trebuie sa plateasca obligatiile restante la bugetul de stat in urmatoarele trei saptamani. In caz contrar, vor fi aplicate normele Codului de Procedura Fiscala si vor raspunde pentru datoriile acumulate de vechile grupari.
Intrebat daca e normal ca noile societati care administreaza cluburile sa plateasca datoriile efectuate de fostele conduceri, presedintele LPF a raspuns: “Domn'e, toata lumea trebuie sa plateasca, dar sa plateasca toti! Nu sa faca la altii numai facilitati si pe noi sa ne curete. Pai, facilitati la Patriciu, la Petrom, la Apa Nova, facilitati peste tot, dar cand e vorba pentru astia care sufera, vin astia sa ne execute. Sa ne execute domn'e si gata!”.
Dragomir sustine ca fotbalul nu se poate vinde precum fabricile si tocmai de aceea actuala guvernare vrea sa il desfiinteze. “E singurul domeniu de activitate din Romania care functioneaza, care e competitiv pe plan european si tocmai pe asta vrea sa-l curete. La fel cum a fost curatata si gimnastica romaneasca. Asta nu se poate vinde cum s-au vandut fabricile si combinatele si s-au dat la fier vechi si d-aia vrea sa nenoroceasca si fotbalul”, a explicat Dragomir.
Presedintele LPF a afirmat ca 12 din cele 16 cluburi din Divizia A au datorii la stat si risca sa fie executate silit. Dragomir a precizat ca suma totala a datoriilor nu este de 20 de milioane de euro, ci doar de 11 milioane.

Cele mai citite

„El Clasico”, decis în prelungiri! Golul lui Jude Bellingham o duce pe Real Madrid aproape de un nou titlu

Real Madrid este foarte de a-și adjudeca al 36-lea titlu din istorie după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în marele derby contra...

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă