Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doar 144 de saltele de lupte au scapat de flacari

Pagubele inregistrate in urma incendiului de la sala de sport din cadrul Complexului National Sportiv "Izvorul Muresului" sunt mai mari decat cele vehiculate initial. Un prim raport de evaluare releva ca din flacari au fost salvate doar 144 de ...

Share

Daniela Ionescu 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
Pagubele inregistrate in urma incendiului de la sala de sport din cadrul Complexului National Sportiv "Izvorul Muresului" sunt mai mari decat cele vehiculate initial. Un prim raport de evaluare releva ca din flacari au fost salvate doar 144 de saltele de lupte! Potrivit aceluiasi document, acoperisul din tabla s-a indoit si s-a deteriorat pe o suprafata de aproximativ 800 mp si au ars 72 de saltele de judo, polistirenul si termoizolatia poliuretanica, lambriul de interior, doua panouri de baschet, doua porti de handbal, aproximativ 30 de bancute pentru spectatori, mastile de la calorifere, usile si aproximativ 490 mp de dusumea. De asemenea, a fost degradata partial instalatia de incalzire termica si se fac evaluari si cercetari ale gradului de deteriorare a structurii de rezistenta. Prin urmare, activitatea sportiva din CNS "Izvorul Muresului" va fi paralizata vreme indelungata. "Daca structura de rezistenta nu a fost afectata, sala va fi refacuta repede", s-a declarat optimist Florian Gheorghe, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport. Deocamdata, in nici un raport nu se precizeaza cine va suporta valoarea pagubelor sau ca vinovati de producerea incendiului ar fi muncitorii firmei AAU Progresul SRL Miercurea Ciuc, angajata pentru executarea unor lucrari de reparatii ale salii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...