16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamovistii risca o amenda de 5.000 de euro

Dinamovistii risca o amenda de 5.000 de euro

Jucatorii echipei Dinamo nu vor fi sanctionati pentru infrangerea cu scorul de 3-0 suferita, sambata, pe teren propriu, in fata formatiei Otelul Galati, in etapa a XVI-a a Diviziei A, insa surse din cadrul clubului sustin ca acestia ar putea fi penalizati in cazul unui esec in partida cu Pandurii.
Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament prin faptul ca echipa are nevoie de liniste.
Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec in meciul cu Pandurii Targu-Jiu, din etapa a XVII-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cate 5.000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului.
In cantonamentul echipei Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit si fundasul Daniel Florea, imprumutat pana in vara de la Sahtior Donetk. La antrenamentul fotbalistilor dinamovisti nu a participat si Cornel Dinu, desi membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au discutat despre o mai mare implicare a administratorului delegat in pregatirea si alcatuirea echipei.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă