5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamo inchide lista transferurilor

Dinamo inchide lista transferurilor

Dinamo este foarte aproape sa inchida lista de transferuri inainte de inceperea pregatirilor pentru viitorul sezon. Sapte transferuri de marca – Mihaita Plesan, Florin Bratu, Daouda, Guso, Moti, Ilie Iordache si Chihaia. Jucatori tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, cel mai varstnic fiind portarul Guso, 29 de ani. Pana la plecarea in Franta, gruparea ros-albilor mai incearca un transfer important: Cosmin Pascovici de la Farul, considerat la sfarsitul sezonului trecut cel mai bun fundas stanga al campionatului.

Farul cere 400.000 de dolari

Dinamo si-a facut publica intentia de a-l transfera pe fundasul de banda stanga al constantenilor. Farul este de acord, dar cere 400.000 de dolari, pretentie pe care clubul din Sos. Stefan cel Mare o considera exagerata. Trupa lui Andone este insa foarte numeroasa si Dinamo are posibilitatea sa ofere pe langa bani mai multi jucatori la schimb, astfel incat tranzactia sa se realizeze pana la urma. Sanctionat pentru acte de indisciplina, conducerea gruparii si Andone au hotarat sa-i mai acorde o ultima sansa lui Dorin Semeghin, astfel ca el va fi pastrat in lot si in viitorul campionat.

Intariti pe toate planurile

Dinamo este categoric gruparea care a facut cele mai bune transferuri in aceasta perioada. La nivelul clubului se asteapta – pana la 1 iulie se anuntase initial – nasterea societatii comerciale pe actiuni cu un capital social de circa 9 milioane de euro. Ioan Becali va deveni presedinte executiv al clubului, asteptand doar confirmarea oficiala. Un “transfer” pe care presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, il considera cea mai buna mutare pe care Dinamo a facut-o in ultimii ani. Ioan Becali a repurtat un prim succes, o data cu aducerea lui Florin Bratu in tabara “cainilor”, jucator curtat si de giulesteni. Dinamo a reusit sa-l pastreze si pe Tamas, imprumutat in sezonul trecut de la Spartak Moscova. Rusii, impresionati de evolutiile bune ale fundasului central atat in campionat, cat si la ultimele meciuri ale echipei nationale, au dorit ca jucatorul lor sa revina la Moscova. In urma tratativelor, Tamas mai ramane un sezon la alb-rosii.
O singura intrebare nu si-a gasit inca raspuns: vor parasi echipa Florentin Petre si Claudiu Niculescu, care de mai multi ani isi doresc un transfer in strainatate, pentru care Dinamo este de acord? Pana acum, nu se vorbeste nimic de eventuala lor plecare.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă