8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDeclaratii pe banda rulanta

Declaratii pe banda rulanta

Florin Lovin:

“A fost o atmosfera urat” in vestiar in urma acestui rezultat. Am jucat bine, insa Dumnezeu a vrut asa. Poate in Norvegia va fi invers. Ce a fost la golul lor nu putem numi faza. A fost o eroare la o iesire la ofsaid. Daca era 4-0 sau 5-0, nu se supara nimeni. Rosenborg era echipa de batut. A fost ziua lor norocoasa. Sansele raman egale. Trebuie altfel abordat meciul retur, nu ne putem duce cu frica si sa ne bagam cu fundul in poarta. Trebuie sa inscriem. Vom face un joc curajos si ii vom bate”.


Daniel Oprita:

“Sunt suparat. Calificarea trebuia sa fie deja a noastra dupa numarul ocaziilor. Mergem la Trondheim sa castigam. Fotbalul nu este intotdeauna drept. Aveam o sansa buna, insa oricum se joaca de la egal la egal. Am asteptat mult aceasta ocazie si nu trebuie sa ne batem joc de sansa noastra. Nu i-am tratat de sus, ne gandeam ca va fi greu, pentru ca Rosenborg este o echipa buna”.


Banel Nicolita:

“Nu meritau acest egal. Am avut mare ghinion, pentru ca am avut cinci-sase ocazii clare. Sper sa invingem acolo. Sansele noastre nu au scazut. 4-0 trebuia sa fie la pauza dupa ocaziile avute”.


Gabriel Bostina:

“Am primit numai goluri ciudate in cupele europene. Si la 4-0 tot era nedrept scorul. Au fost destul de norocosi. Nu mi s-au parut nici buni nici rai, dar am fost peste ei la toate capitolele. Este si timpul sa marcam in deplasare. Este o sansa cu care te intalnesti o data la 10 ani. Cred ca acum sunt cu cutitul in os, nu la os. Nu am fost nici primul, nici ultimul care am ratat, dar cu golul ala toata echipa era calificata. Ce conteaza 100.000 de dolari? Sa joci in grupele Ligii poate dura si o viata”.


Victoras Iacob:

“Sunt putin socat, inca nu-mi revin, n-am cuvinte. Mergem si ne calificam acolo. Dupa joc, nu au fost mai buni decat Shelbourne, dar daca luam rezultatul… Trebuia sa fie cel putin 3-0 la pauza, dar acesta este fotbalul. Am incercat si cred ca am reusit sa nu-i subestimam. Poate daca jucam cu Manchester United altele erau datele, dar am jucat cu Rosenborg. As da trei campionate pe o calificare in grupele Ligii Campionilor. Este visul oricarui fotbalist”.


Thorstein Helstad:

“Am obtinut ce ne-am dorit, iar acum avem moral inaintea meciului retur. Poate chiar a fost ofsaid, insa oricum nu mai conteaza. A fost sansa pe care am asteptat-o tot meciul. Avem 13 zile la dispozitie pentru a pregati cum trebuie intalnirea de la Trondheim. Acum ei trebuie sa atace, ceea ce ne convine de minune”.


Espen Johnsen:

“Am fost norocosi. Steaua a fost mai buna astazi. Am jucat bine in a doua repriza si am obtinut un rezultat bun. Vom face un meci mai bun la Trondheim, pentru ca jucam mai bine pe teren propriu. Oricum, calificarea este deschisa, ramane de vazut care va fi echipa mai buna. In acest meci, Steaua a avut cred ca de cinci ori mai multe ocazii decat noi”.


Orjan Berg:

“Steaua a fost mai buna si cred ca am avut noroc. Sper sa fie un nou inceput pentru noi. Sansele sunt in continuare egale”.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă