23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDan Petrescu a debutat cu un succes la Wisla Cracovia

Dan Petrescu a debutat cu un succes la Wisla Cracovia

Antrenorul Dan Petrescu a obtinut o victorie la primul sau meci oficial de la preluarea conducerii tehnice a echipei Wisla Cracovia, scor 2-1, pe teren propriu, in fata formatiei Groclin Grodzisk, in etapa a XVIII-a a campionatului Poloniei. Pentru Wisla a marcat Kryszalowicz, in minutele 8 si 72, oaspetii reducand din diferenta prin Zahorski '85. Dan Petrescu l-a folosit titular pe jucatorul Norbert Varga, inlocuit insa in minutul 43.
Wisla Cracovia continua sa ocupe primul loc in clasament, cu 36 de puncte, urmata de Legia Varsovia (35) si Amica Wronki (29).

Rusii il “chinuiesc” in continuare pe Tamas

Echipa Spartak Moscova, la care evolueaza fundasii Adrian Iencsi si Gabriel Tamas, a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Luch Energia Vladivostok, intr-un meci din prima mansa a optimilor Cupei Rusiei. Unicul gol al partidei a fost inscris de Kavenagi, in minutul 6. Iencsi a fost rezerva, in timp ce Gabriel Tamas nu a fost inclus in lotul pentru acest meci. Returul este programat pe 12 martie, la Moscova.

Boloni continua seria

Rennes, formatie antrenata de Ladislau Boloni, continua victoriile dupa acel 4-1 inregistrat etapa trecuta, la Lyon, invingand de aceasta data pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia RC Strasbourg, intr-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Frantei. Pentru Rennes au marcat Kallstrom '64 si Briand '67, iar oaspetii au redus din diferenta prin Kante '80. Alte rezultate inregistrate in Ligue 1: FC Metz – AS Monaco 2-1; OGC Nice – RC Lens 0-0; Ajaccio – Lyon 1-3; FC Toulouse Ð Nancy 1-1; Lille – Le Mans 4-0.

Mutu, integralist

Formatia Juventus Torino, cu Adrian Mutu integralist, a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sampdoria Genova, intr-un meci din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei. Unicul gol al partidei a fost inscris de Pavel Nedved, in minutul 69. Juve continua marsul triumfal spre titlu, mentinandu-si avansul fata de AC Milan, care a invins cu 3-0 pe Empoli, toate reusitele venind in ultimele 15 minute ale jocului!

Tararache, eliminat

Mijlocasul Mihai Tararache a primit cartonasul rosu in partida pe care MSV Duisburg a pierdut-o, sambata, in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata formatiei FC Nurnberg, in etapa a XXIV-a a campionatului Germaniei.
Tararache a fost titular si a fost eliminat in minutul 82. Alte rezultate inregistrate in Bundesliga: Hertha Berlin – FC Koln 2-4; Hanovra 96 – Schalke 04 1-2; Borussia Dortmund – FSV Mainz 05 1-1; Bayer Leverkusen – Werder Bremen 1-1. Partida FC Kaiserslautern – VfB Stuttgart, programata initial sambata, a fost amanata din cauza conditiilor meteorologice, urmand sa se dispute marti, 7 martie.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă