6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDaca renunta Petre Ivanescu, ramane Lucian Rasnita

Daca renunta Petre Ivanescu, ramane Lucian Rasnita

Nationala de handbal masculin a Romaniei a pierdut calificarea la Turneul Final al Campionatului European din Elvetia 2006, dar generatia lui Paraianu sau Iacob ne-a lasat sa speram in continuare ca va reusi sa revina in “lumea buna” a sportului cu mingea mica, invingatoarea sa fiind puternica reprezentativa a Serbiei Muntenegrului, locul 5 la ultimul Mondial.
Dupa ratarea calificarii s-a spus ca antrenorul coordonator Petre Ivanescu va pleca de la echipa, dezamagit de faptul ca a pierdut doua calificari. Unii au inceput sa speculeze, si asa s-a ajuns ca pe postul de la nationala masculina sa aiba loc o adevarata “licitatie” in care au fost bagate si numele lui Vasile Stanga sau Ghita Licu, desi nimeni nu anuntase nimic oficial.
Numai ca la nationala nu e nici un post liber. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, e decis ca in cazul in care Ivanescu nu va mai dori sa continue – el este asteptat sa dea un raspuns ferm azi sau maine – sa lase nationala pe mana asistentilor acestuia, Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu. Cei doi au contracte ferme cu federatia pana in 2008 si vor primi puteri depline in cazul in care coordonatorul tehnic nu-si va reinnoi contractul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă