6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCursa de cosmar pentru Poli Timisoara!

Cursa de cosmar pentru Poli Timisoara!

Poli Timisoara a terminat victorioasa meciul cu CS Otopeni din 16-imile Cupei Romaniei si, ca o echipa care se respecta, avea dupa meci bilete de avion pentru revenirea la Timisoara.
La ora 21,15, delegatia lui Poli se afla deja la aeroportul Otopeni pentru a se imbarca in cursa Tarom de Timisoara, numai ca la statia de amplificare s-a anuntat ca, din cauza unei defectiuni care urmeaza sa fie remediata, decolarea este amanata cu circa o ora. La ora 22,20 avionul a decolat in conditii considerate normale, numai ca peste numai zece minute comandantul aeronavei a dat pasagerilor o veste care i-a ingrozit: din cauza unei defectiuni tehnice, aeronava trebuie sa se reintoarca pe aeroportul Otopeni! Drumul inapoi nu a fost unul cu probleme, dar numai anuntul in sine si gandul ca s-ar putea intampla ceva au ingrozit pe toata lumea, inclusiv delegatia banateana.
La Bucuresti, remedierea problemelor aeronavei a mai durat alte circa doua ore, dar, dupa miezul noptii, cand s-a plecat spre Timisoara, delegatia lui Poli nu s-a mai urcat in avion, ci a luat drumul Bucurestiului, unde a innoptat.
Ieri dimineata, Poli a facut un antrenament usor in Bucuresti, pentru ca, seara, sa aiba programata revenirea acasa tot cu o cursa aviatica de linie.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă