7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCupa Davis 2016: România - Slovenia, în primul tur. Adversar de 5...

Cupa Davis 2016: România – Slovenia, în primul tur. Adversar de 5 stele, la București, în runda următoare!

Echipa României și-a aflat adversarele de anul viitor din Cupa Davis, primul duel urmând să fie disputat împotriva Sloveniei. Echipa lui Andrei Pavel va disputa primul tur între 4-6 martie, 2016.

Slovenia va veni la București, după ce s-a calificat în primul tur în urma barajului cu Lituania, câștigat cu 5-0. În cazul unei victorii, România va întâlni Spania, între 15-17 iulie, tot pe teren propriu.

Naționala Sloveniei este avantajată de jucătorii mai bine clasați de la simplu, iar rezultatele cu lituanienii sunt unele de moral înaintea duelului cu România. Tecău și compania au fost învinși, scor 3-2, în ultimul duel din Cupa Davis, de către Slovacia.

România ar putea fi avantajată mai ales de jucătorii de la dublu, Tecău și Mergea, cu toate că deși situația a fost la fel și în meciul cu slovacii, echipa de dublu a României a fost învinsă.

În timp ce la dublu vor fi trimiși în prima linie Horia Tecău (5 ATP) și Florin Mergea (15 ATP), la simplu cel mai probabil vor fi folosiți tot Adrian Ungur (171 ATP) și Marius Copil (177 ATP).

În cazul în care România se va impune, Spania ar putea veni la București chiar cu una dintre vedetele sale, Rafael Nadal (6 ATP).

Citește și Cupa Davis România – Slovacia: 2-3, scor final. Barajul Grupei Mondiale, RATAT!

Cele mai citite

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...
Ultima oră
Pe aceeași temă