12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCosmin Olaroiu, ajutat de Bernd Schuster!

Cosmin Olaroiu, ajutat de Bernd Schuster!

Antrenorul Cosmin Olaroiu crede ca formatia din Sevilla, adversara Stelei din optimile de finala ale Cupei UEFA, are destule motive sa se teama de meciul de la Bucuresti, in afara de starea vremii. “Duminica (n.r. – la meciul Getafe – Betis 1-0) nu au avut o zi tocmai fericita, dar nu asta este valoarea lor. Si Getafe a prins o zi buna, plus ca terenul i-a dezavantajat foarte mult. Speram sa continue acest moment nefast pentru ei, dar cel mai important lucru este cum vom juca noi. Cred ca starea terenului de la Bucuresti ii avantajeaza, avand in vedere pe ce teren au jucat ei duminica”, a spus Olaroiu. Antrenorul stelist a precizat ca, dintre componentii echipei Betis, jucatorii care l-au impresionat cel mai mult sunt Capi si Rivera, dar l-a mentionat si pe Joaquin. “Nu putem spune ca o echipa care a invins pe Chelsea este o echipa slaba, dar acum au ceva probleme. Cu Sociedad au jucat bine, la fel si cu Alkmaar. Nu trebuie sa-i judecam numai dupa acest meci. Am vazut mai multe partide, noi luam in calcul parametrii maximi cand judecam o echipa”, a comentat Olaroiu.

Facand o comparatie intre SC Heerenveen, pe care Steaua a eliminat-o in 16-imi, si viitoarea adversara, Betis Sevilla, Olaroiu a afirmat ca sunt doua echipe diferite. “Betis este o echipa tehnica, Heerenveen una de forta. Betis este dinamica, are cu totul alt stil de joc. Am vorbit cu Contra si Craioveanu, am si materialele cu care antrenorul Bernd Schuster (n.r. – antrenorul lui Getafe) si colaboratorii sai au pregatit meciul”, a subliniat tehnicianul FC Steaua.

Malaga, mai importanta decat Steaua

Victoriano Rivas “Nano” a declarat ca pentru Betis Sevilla participarea in Cupa UEFA este pe planul doi, principalul obiectiv fiind salvarea de la retrogradare, informeaza agentia ATB. Nano a subliniat ca meciul de pe teren propriu cu Malaga, programat duminica, in etapa a 27-a a campionatului Spaniei, este “mai important” decat cel cu Steaua, din prima mansa a optimilor Cupei UEFA, mai ales dupa esecul din partida cu Getafe. “Trebuie sa ne gandim mai intai la meciul de joi cu Steaua, sa facem un joc bun si sa capatam incredere, insa cea mai importanta partida a saptamanii este cea cu Malaga. Va fi ca o finala pentru noi, nu putem pierde cele trei puncte”, a afirmat Nano, care nu va juca in partida cu Malaga, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Jucatorul spune ca principalul obiectiv este mentinerea in Primera Division, fapt pentru care formatia sa trebuie sa fie puternica pe teren propriu, din moment ce formatia sa a castigat un singur meci in deplasare in acest sezon.

Peste 200.000 de euro din bilete

Steaua a pus ieri in vanzare ultimele 2.000 de bilete pentru meciul de maine, lucru care i-a surprins pe suporteri, ei fiind informati luni ca toate tichetele s-au epuizat! In consecinta, la casele de bilete s-au aflat doar cateva persoane, uimite de norocul avut dupa ce, cu o zi in urma, fanii se calcasera in picioare pentru a achizitiona un bilet! Suma rezultata din incasari depaseste 200.000 de euro, zece la suta urmand sa revina Complexului Sportiv National “Lia Manoliu”, potrivit contractului de inchiriere incheiat de gruparea stelista cu proprietarii arenei. Preturile biletelor la meciul Steaua – Betis au fost urmatoarele: 10 RON la peluze, 20 RON la tribuna a doua, 30 RON la tribuna intai si 200 RON la tribuna zero.
Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a referit si la faptul ca stadionul va fi din nou plin joi, la meciul cu Betis Sevilla, din prima mansa a optimilor Cupei UEFA: “Fantastic! Se vede ca iubitorul de fotbal apreciaza faptul ca am ajuns la un asemenea nivel in competitie. Si noi, si Rapid trebuie sa incercam sa le oferim si mai mult”.
Partida Steaua Bucuresti – Betis Sevilla se va disputa maine, de la ora 19.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, in prima mansa a optimilor Cupei UEFA, si va fi condusa de o brigada de arbitri din Rusia, avandu-l la centru pe Iuri Baskakov. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Aleksei Monakhov si Tikhon Kalugin. Arbitru de rezerva va fi Aleksandr Gonchar. Observator pentru arbitri a fost delegat George Brian Smith din Scotia.


Esteban: Steaua este o echipa care lupta si munceste

Fostul antrenor dinamovist Esteban Vigo a avertizat formatia Betis Sevilla ca Steaua Bucuresti este o echipa care lupta si munceste, informeaza cotidianul “ABC Sevilla”. “Steaua nu iese in evidenta prin individualitati, ci prin blocul echipei. In deplasare poate surprinde.
Fotbalistii stelisti joaca de mult timp impreuna si asta le da forta. Fotbalul romanesc este bun din punct de vedere tehnic si este caracterizat de talentul individual. Steaua este o echipa care lupta si munceste. Acasa joaca mai bine, iar Betis, daca nu are un joc clar, poate avea probleme. Betis trebuie sa joace in viteza pe spatiile libere pe care de obicei le lasa Steaua si sa profite”, a spus Vigo.
“In stadion intra mai multa lume decat trebuie si atmosfera va da in clocot. Steaua vine dupa infrangerea cu Heerenveen, iar un alt avantaj este faptul ca stadionul are pista de atletism”, a precizat Esteban Vigo, care i-a remarcat de la Steaua pe Mirel Radoi si Dorin Goian.
Ziarul spaniol a semnalat faptul ca finantatorul stelist Gigi Becali a adus un sobor de preoti la stadionul National pentru o slujba de sfintire. “Dupa aceea, a declarat ca nu se mai teme de nimic. Un personaj unic”, a notat “ABC Sevilla”.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă