5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCM Rugby: Meciul România - Italia, condus de un arbitru din Franța

CM Rugby: Meciul România – Italia, condus de un arbitru din Franța

Meciul România – Italia, ultimul pentru cele două echipe la Cupa Mondială de rugby din Anglia, este arbitrat de un francez, Romain Poite. Partida, decisivă pentru stabilirea ocupantei locului 3 în Grupa C, a început în jurul orei 16.30.

Romain Poite, în vârstă de 40 de ani, este poliţist de meserie. Ca jucător de rugby, el a evoluat la echipe precum Castres, Graulhet şi Cognac, la ultima fiind căpitan, potrivit Mediafax.

Irlandezul George Clancy va fi unul dintre arbitrii asistenţi. Celălalt arbitru asistent vine tot din Franţa, Mathieu Raynal. Din cauza unei accidentări, el a ratat partida test dintre România şi Tonga, la care fusese delegat iniţial.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte, duminică, de la ora 16.30, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, reprezentativa Italiei, în al patrulea meci şi ultimul de la Cupa Mondială din Anglia. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din Japonia, din 2019.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă