CM Rugby: Meciul România - Italia, condus de un arbitru din Franța

Meciul România - Italia, ultimul pentru cele două echipe la Cupa Mondială de rugby din Anglia, este arbitrat de un francez, Romain Poite. Partida, decisivă pentru stabilirea ocupantei locului 3 în Grupa C, a început în jurul orei 16.30.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

11.10.2015 - 17:10

Meciul România - Italia, ultimul pentru cele două echipe la Cupa Mondială de rugby din Anglia, este arbitrat de un francez, Romain Poite. Partida, decisivă pentru stabilirea ocupantei locului 3 în Grupa C, a început în jurul orei 16.30.

Romain Poite, în vârstă de 40 de ani, este poliţist de meserie. Ca jucător de rugby, el a evoluat la echipe precum Castres, Graulhet şi Cognac, la ultima fiind căpitan, potrivit Mediafax.

Irlandezul George Clancy va fi unul dintre arbitrii asistenţi. Celălalt arbitru asistent vine tot din Franţa, Mathieu Raynal. Din cauza unei accidentări, el a ratat partida test dintre România şi Tonga, la care fusese delegat iniţial.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte, duminică, de la ora 16.30, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, reprezentativa Italiei, în al patrulea meci şi ultimul de la Cupa Mondială din Anglia. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din Japonia, din 2019.

Citește totul despre:

Comentarii