10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialClaudiu Niculescu: Fanii ne încurajează oriunde, şi din vârful dealului, e ceva...

Claudiu Niculescu: Fanii ne încurajează oriunde, şi din vârful dealului, e ceva senzaţional

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, duminică că suporterii l-au impresionat la meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 3-2, când au încurajat echipa de pe un deal din spatele stadionului din Mediaş, jocul fiind disputat cu porţile închise, informează Mediafax.

Niculescu a marcat sâmbătă seara, contra Petrolului, al doilea său gol din acest sezon, echipa clujeană câştigând partida cu scorul de 3-2.

Mă bucur foarte mult că am câştigat, cred că e o victorie absolut meritată având în vedere că am dominat tot meciul. M-au impresionat foarte tare fanii noştri. Ne încurajează oriunde, şi din vârful dealului, e ceva senzaţional. I-am simţit lângă noi şi le-am auzit încurajările. E greu să joci fără spectatori, pentru că fotbalul e pentru ei, iar cu tribunele goale îşi pierde din farmec. Dacă jucam cu fanii în tribune, câştigam clar şi fără nicio emoţie. E altceva când te împing de la spate în fiecare moment, îţi dau încredere”, a spus Claudiu Niculescu.

Atacantul echipei clujene a evitat să vorbească despre arbitrajul de la meciul de sâmbătă. “Treaba mea e să joc nu să-mi dau cu părerea despre arbitraj. Probabil că au fost supăraţi, şi eu am văzut că am avut un penalti clar (n.r. – la faza din minutul 57, când şutul lui Niculescu l-a lovit în mână pe un adversar, în careul Petrolului), dar nu vreau să fac un caz din asta. Mă bucur că am câştigat, savurăm victoria, iar apoi ne gândim la partida cu Astra”, a mai spus Niculescu.

Universitatea Cluj a câştigat, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2 partida cu Petrolul Ploieşti. Meciul s-a disputat fără spectatori, dar aproximativ 30 de suporteri au făcut deplasarea la Mediaş, acolo unde Universitatea Cluj îşi dispută jocurile de acasă, şi i-au încurajat pe jucători de pe dealul din spatele peluzei arenei. Fanii au aprins torţe imediat după golul de 1-0, marcat de Niculescu.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă