Chris Evert, suportera Simonei Halep! Declarație exclusivă a sportivei, pentru România liberă

Celebra jucătoare americană Chris Evert, care a comentat finala feminină de la Roland-Garros pentru Eurosport UK, a făcut următoarele declarații, în exlusivitate pentru România Liberă, la scurt timp după înfrângerea Simonei.

Share

Paul Cozighian 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2017 - 17:34

Celebra jucătoare americană Chris Evert, care a comentat finala feminină de la Roland-Garros pentru Eurosport UK, a făcut următoarele declarații, în exlusivitate pentru România Liberă, la scurt timp după înfrângerea suferită de Simona Halep. 

”E dureros pentru Simona! Am crezut că de data asta victoria va fi a ei! Merită din plin să câștige un Grand Slam. Are o atitudine bună acum și joacă foarte bine! În plus, e calmă! A jucat așa tot turneul și trebuie să continue la fel. E perfect că urmează Wimbledonul! Simona trebuie imediat să uite de Paris și să atace cu încredere titlul de la Londra. Cred că Simona, în absența Serenei, este capabilă să căștige ori la Wimbledon, ori la US Open. Înfrângerea de la Roland-Garros o să-i dea furia de care va avea nevoie ca să reușească!”. 

Chris Evert a câștigat, în cariera sa, 18 titluri de Grand Slam, dintre care 7 la Roland/Garros. Este considerată cea mai bună jucătoare pe zgură din toate timpurile. Cele 7 titluri de la turneul francez reprezintă un record, la fel a și cele 6 de la US OPEN.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...