14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialCe spun Horia Tecău și Jean Julien Rojer, după victoria la US...

Ce spun Horia Tecău și Jean Julien Rojer, după victoria la US Open

 

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au vorbit, vineri seara, despre victoria în finala US Open, după ce au câștigat trofeul cel mare la proba de dublu masculin, informează Mediafax.

Horia Tecău a declarat că nu s-a gândit la titlu: „Nu m-am gândit la titlu, ci doar să câştig încă un punct şi încă un punct. Ei au avut multe şanse pe serviciul meu, deci a fost un set foarte greu".

„Suntem foarte buni prieteni cu toţii. Mă gândeam că, dacă nu câştig astăzi, Marc mă va tachina tot anul! Îi felicit, pentru că au avut o săptămână fantastică!", a adăugat Jean Julien Rojer.

Este al treilea titlu de Mare Şlem din cariera lui Horia Tecău. Românul a mai câştigat, tot alături de Jean-Julien Rojer, titlul la Wimbledon, în 2015, după trei finale consecutive pierdute alături de suedezul Robert Lindstedt. Cei doi mai au în palmares un Turneu al Campionilor, câştigat tot în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

Tecău a mai câştigat titlul la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, cu Bethanie Mattek-Sands (SUA).

Pentru câştigarea competiţiei americane, Tecău şi Rojer vor încasa un cec în valoare de 675.000 de dolari şi 2.000 de puncte în ierarhia mondială. Perechea româno-olandeză este deja calificată la ediţia din acest an Turneului Campionilor.



 

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă