12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialCe rezultate au obținut până acum Tecău și Mergea în Turneul Campionilor

Ce rezultate au obținut până acum Tecău și Mergea în Turneul Campionilor

Sportivii români Horia Tecău și Florin Mergea au ajuns în semifinalele Turneului Campionilor de la Bopanna, la dublu, relatează Mediafax. 

Astfel, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, scor 6-4, 7-5, încheind Grupa B cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Tot vineri, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) a învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7).

Citește și: Rafael Nadal, o nouă victorie la Turneul Campionilor

Grupa A a fost câştigată de Florin Mergea şi Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob şi Mike Bryan, astfel că Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor da piept, sâmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea şi Bopanna cu Dodig şi Melo.

Tecău şi Rojer şi-au asigurat prezenţa în penultimul act după primele două etape, iar rezultatul primului meci de vineri le-a stabilit locul I în grupă.

Partidele din semifinale sunt programate sâmbătă.

Cele mai citite

Declarațiile lui David Popovici, după ce a cucerit patru medalii de aur la Naţionalele de la Otopeni

După ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, David Popovici a...

1,29 milioane de bugetari, potrivit datelor Ministerului Finanțelor

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în februarie 2024, de 1.289.965, cu 1.827 mai puţine comparativ cu ianuarie 2024,...

Elena Rîbakina a câștigat turneul WTA de la Stuttgart

Kazaha Elena Rîbakina a câştigat turneul WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în finală, în două seturi simetrice, scor 6-2, 6-2,...
Ultima oră
Pe aceeași temă