Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Campionatul ecvestru "Salonul Calului": patru etape care vor desemna cei mai buni jochei din România

Salonul Calului, unul dintre cele mai importante evenimente ecvestre din România, a revenit cu cea de a patra ediție. Pe parcurusul a patru etape vor concura, în diferite probe, cei mai buni jochei români.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2015 - 16:05

Salonul Calului, unul dintre cele mai importante evenimente ecvestre din România, a revenit cu cea de a patra ediție. Pe parcurusul a patru etape vor concura, în diferite probe, cei mai buni jochei români.

Salonul Calului a fost reluat, o dată cu aniversarea a 5 ani de zile a Clubului de echitație Equestria. Cele patru etape, de sărituri peste obstacole, sunt programate, după cum urmează: etapa I: 24-26 aprilie; etapa a II-a: 5-7 iunie; etapa a III-a: 24-26 iulie; finala: 24-27 septembrie.

Prima etapă a evenimentului Salonul Calului va debuta joi, 23 aprilie cu înscrieri definitive și pregătirea cailor în terenurile de antrenamente, iar vineri, 24 aprilie, vor avea loc primele probe sportive. Pe parcursul celor trei zile de concurs, probele sportive se vor adresa profesioniştilor ȋn primul rând, dar şi amatorilor, sportivilor debutanți, juniorilor şi copiilor. Aceştia vor participa la 14 probe de sărituri peste obstacole cu diferite bareme: probe cu baraj, probe de ştafetă, probe de ȋndemânare călare, probe la cronometru.

Etapa se va încheia cu Trofeul Jockey Club  - cea mai dificilă probă, de nivel B, cu baraj la cronometru. Valoarea totală a premiior pe ȋntreg Circuitul Salonul Calului se ridică la 180.000 lei.

"Pe durata weekend-ului spectatorii se vor putea bucura de prezența ȋndrăgiților cusurgii Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, care vor introduce probe amuzante precum: proba în oglindă cu ponei, dedicată copiilor, ștafeta cu urmărire și altele", anunță organizatorii.

Evenimentul Salonul Calului a primit în 2014 titlul Înaltului Patronaj de către Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României.

Calendarul competițional al clubului Equestria 2015:

Circuitul Salonul Calului, Etapa I: 24 - 26 aprilie
Cupa Equestria, ediția a IV-a: 30 aprilie – 3 mai
Circuitul Salonul Calului, Etapa a II- a: 5 – 7 iunie
Marele Premiu al Municipiului București: 12 – 14 iunie
Circuitul Salonul Calului, Etapa a III- a: 24 – 26 iulie
Cupa României – obstacole: 30 iulie – 2 august
Finala Romanian Grand Prix; Finala Campionatului de Amatori la obstacole: 17 – 20 septembrie
Challenge Dresaj: 22 – 23 septembrie
Finala Circuitul Salonul Calului, Etapa a IV-a; Finala Campionatului Național de Forță: 24 - 27 septembrie 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...