Campioanele fotbalului

Fotbaliştii de la Internacional Porto Alegre au câştigat Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor din Europa. Echipa braziliană Internacional Porto Alegre a câştigat a 51-a ediţie a Copei Libertadores, după ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

19.08.2010 - 21:00

Fotbaliştii de la Internacional Porto Alegre au câştigat Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor din Europa.

Echipa braziliană Internacional Porto Alegre a câştigat a 51-a ediţie a Copei Libertadores, după ce a învins, pe teren propriu, cu 3-2 (0-1), formaţia mexicană Guadalajara, în manşa-retur a finalei competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sobis '61, Damiao '78 şi Giuliano '87, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Fabian '43 şi Araujo '90. În tur, Internacional a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1. Internacional Porto Alegre, care a câştigat pentru a doua oară în istorie Copa Libertadores, după succesul din 2006, va participa în luna decembrie la Campionatul Mondial al cluburilor, care va avea loc în Emiratele Arabe Unite.
La această competiţie va participa şi deţinătoarea Ligii Campionilor din Europa, adică Internazionale Milano. Aşadar, un Inter vs Inter e de aşteptat în finala Mondialului!

 

Citește totul despre:

Comentarii