11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCainii vor sa manance caramele!

Cainii vor sa manance caramele!

Capitanul echipei Dinamo, Florentin Petre, crede ca meciul cu Everton, din turul I al Cupei UEFA, este cel mai important din acest an, iar Ianis Zicu spera ca formatia din Stefan cel Mare sa obtina calificarea in grupele competitiei, chiar daca va avea nevoie de prelungiri. “Meciul cu Everton este cel mai important din acest an, mai important decat cel cu Steaua. Mi-as dori sa facem un meci bun, sa-l castigam, pentru ca este bine pentru fotbalul romanesc. Avem o luna destul de grea, in care urmeaza cele mai grele meciuri din acest campionat. Trebuie sa jucam, pentru asta suntem platiti, si inca foarte bine”, a afirmat Florentin Petre.
Intrebat daca dinamovistii vor manca joi caramele, aluzie la felul in care este supranumita echipa Everton, mijlocasul a raspuns: “Am acasa un cocker spaniel, care atunci cand se impodobea bradul cu caramelele se apuca si le manca”.

Mai important decat marele derby cu Steaua

Ianis Zicu spera ca Dinamo sa obtina calificarea in grupele Cupei UEFA chiar daca, la capatul celor doua manse, va avea nevoie de prelungiri pentru a realiza aceasta performanta. “Important este sa castigam meciul de joi si sa nu primim gol, pentru ca este un meci de cupa europeana, iar cine va reusi sa marcheze, o va face pentru echipa, nicidecum pentru el. Sper ca Dinamo sa faca un meci bun, iar la finalul celor 180 de minute, poate chiar cu prelungiri, sa ne calificam. Meciul cu Everton este mai important decat cel cu Steaua, pentru ca englezii au terminat pe locul patru in Premier League si vor fi si ei foarte hotarati sa se califice in grupele UEFA”, a declarat Zicu.
Referitor la programul incarcat pe care Dinamo il va avea in luna septembrie, Zicu a spus: “Ne-am apucat de fotbal si trebuie sa respectam programul. Asa este fotbalul, e frumos sa ai meciuri importante si trebuie sa aratam ca avem valoare”.
Ianis Zicu a mentionat ca nu se gandeste la prima pe care o va incasa pentru o eventuala calificare in grupele Cupei UEFA. “Nu cred ca prima de victorie este cel mai important lucru. Fiecare isi doreste sa joace in grupele Cupei UEFA, iar apoi conducerea va multumi si jucatorii, si conducerea tehnica”, a subliniat jucatorul dinamovist.
Dinamo va intalni joi, pe teren propriu, de la ora 21.45, formatia engleza Everton, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Returul va avea loc pe 29 septembrie.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă