Bitang, angajata la Dinamo, Belu trece la... polo!

In cadrul sedintei Biroului Federal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman care a avut loc ieri, chestorul Marcel Popescu, presedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, a anuntat ca a inceput deja demersurile angajarii Marianei Bitang ca ...

Share

Daniela Ionescu 0 comentarii

13.09.2005 - 00:00
In cadrul sedintei Biroului Federal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman care a avut loc ieri, chestorul Marcel Popescu, presedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, a anuntat ca a inceput deja demersurile angajarii Marianei Bitang ca antrenoare in cadrul institutiei pe care o conduce. In conferinta de presa organizata tot ieri cu ocazia acordarii de catre Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a cate unui "colan de aur", cea mai inalta distinctie oferita de forul nostru de specialitate lui Octavian Belu si Marianei Bitang, Popescu a spus insa ca a intrerupt orice discutii despre un eventual parteneriat cu Belu si Bitang pana ce nu-si mai revin dupa perioada agitata prin care au trecut. In ciuda acestei afirmatii se pare insa ca angajarea Marianei Bitang la Dinamo va deveni realitate de luna viitoare, mai ales ca Marcel Popescu a accentuat ca doreste sa dezvolte sectia de gimnastica feminina a clubului. Cat despre Octavian Belu, care din cauza varstei nu mai poate fi angajat in cadrul Ministerului de Interne, el va avea foarte probabil un rol important de consilier al sectiei. De altfel, ieri Octavian Belu s-a aratat dispus sa colaboreze in calitate de consilier si cu echipa nationala de polo a Romaniei, in urma propunerii tehnicianului acesteia, Vlad Hagiu, care tot ieri a primit din partea COSR trofeul national pentru cel mai promitator antrenor. "Pregatirea unui concurs se ghideaza dupa aceleasi aspecte si mi-ar face placere o colaborare la polo", a spus Belu.
Nici Octavian Belu, nici Mariana Bitang nu au recunoscut insa ca s-ar afla in "vorbe" cu clubul din Stefan cel Mare. Mai mult, cei doi au refuzat propunerea indirecta a lui Octavian Morariu de a colabora cu COSR, dar au lasat sa se inteleaga faptul ca o astfel de oferta va fi acceptata daca va veni intr-un moment potrivit. "Sunt convins ca Octavian Morariu, care este un om de afaceri, bun cunoscator al sportului de performanta, va face o propunere cand terenul va fi pregatit si va avea toate argumentele pentru a nu fi refuzat", a spus Octavian Belu. Deocamdata celebrul tehnician a spus ca se afla in vacanta si nu poate vorbi despre vreo colaborare "nici pe termen mediu, nici scurt".

Citește totul despre:

Comentarii