11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialBecali spune ca exista un complot pentru a-l indeparta de la Steaua

Becali spune ca exista un complot pentru a-l indeparta de la Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca exista un complot impotriva sa, prin care se urmareste indepartarea lui de la gruparea din Bulevardul Ghencea. “Parerea mea, din ce am dedus eu, e ca ei voiau sa cumpere de la mine. Eu le-am vandut ce am vrut. Armata, Finantele, Liga, Federatia, Paunescu (n.r. – Viorel), Piturca sunt intr-o alerta ca sa-i gaseasca lui Gigi Becali si sa ajunga la un punct comun. Punctul ala comun nu-l vor gasi ei niciodata, pentru ca eu sunt prea puternic ca sa ma poata invinge ei. O sa se lase ei pagubasi. (…) E o combinatie mare. E si de la Guvern, si de la Parchet, si de la Finante, si de la Armata, si Paunescu, si Corleone. Acum ma distrez cu ei. Astept sa vad cum ies dusmanii cate unul. Miza e Steaua”, a spus Becali, destul de incoerent in idei.

Datoriile Stelei, un capitol aparte

Intrebat daca este adevarat ca Steaua are datorii foarte mari, Becali a spus: “Lasa, ba, nu am treaba cu aia. Lupta e cu stadionul, cu Steaua, vor sa faca alta echipa, vor sa faca nu stiu ce… Sunt multe aici. Vor sa vada cum s-a facut (n.r. – trecerea clubului in proprietatea lui Gigi Becali), cum nu s-a facut… Referitor la intentiile sale de a vinde Steaua, patronul din Ghencea a fost confuz – pe de-o parte, a spus ca ar fi de acord daca ii vor fi inapoiati toti banii pe care i-a investit; pe de alta, a respins varianta unei eventuale renuntari la gruparea FC Steaua: “Nu dau, ma, Steaua, lupt cu ei pana la ultima picatura, nu dau eu Steaua. Acolo sunt emotii, banii mei si pentru asta ma bat pana la moarte. Credeti ca pentru bani ma lupt eu aici? Eu ma lupt pentru principii. Vor ei Steaua, vai de mama lor cand ma vor invinge ei vreodata pe mine”.
Patronul clubului bucurestean crede ca dusmanii sai urmaresc sa-i distruga imaginea. “Ca sa ma distruga, trebuie sa imi distruga imaginea. Imaginea mea a intrat in mintea si in sufletul romanilor si e greu sa imi distruga imaginea. Sunt prosti ca m-au lasat si nu si-au dat seama. Lumea isi da seama de magariile pe care le fac ei”, a spus patronul FC Steaua.

La discutii cu presedintele ANAF

Gigi Becali a mentionat ca a discutat miercuri cu presedintele ANAF, Sebastian Bodu, pentru a ajunge la un acord privind datoriile clubului: “Am discutat niste posibilitati pentru a ne intelege cu finantele, cu taxele, cu impozitele. Din discutiile avute, Bodu mi-a aratat ca e un om de buna-credinta, pana la proba contrarie. Pana la urma, a ramas ca ne luptam, dar cu arme curate. Bodu a fost de acord. Eu i-am zis, totusi, ca e o lupta inegala: “Voi sunteti cinci, care aveti legea in mana, care aveti toate parghiile puterii, iar eu sunt Becali, care nu am decat o singura sabie: dreptatea”. Si mai am o sabie, camerele astea de luat vederi, care ma dau la televizor ca sa stie lumea. Cele cinci milioane de suporteri ai Stelei trebuie sa stie clar ce se intampla cu Steaua. Trebuie sa stie cum se razboieste patronul Stelei cu toata lumea”.

Buget “zero” pentru Steaua

Intrebat ce buget va avea Steaua, tinand cont ca Dinamo a anuntat un buget de peste 10 milioane de euro, Becali a raspuns: “Zero. Am spus ca sunt in faliment. Gata, nu mai am bani”, dupa care a inceput sa rada. Referitor la afirmatia selectionerului Victor Piturca, care a precizat ca el este cel care l-a adus pe Becali la Steaua, patronul stelist a spus: “M-a adus pe mine Piturca la Steaua? Pai ce, m-a platit el pe mine? Eu l-am adus la Steaua. Eu am avut scandaluri cu Giovani, cu Hagi numai din cauza lui. Piturca mi-a adus 12 jucatori pe banii mei, dintre care 11 i-am dat gratis. Doar unul a fost bun, Mirel Radoi, pe care acum il face dopat si drogat, incearca sa-l distruga”.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă