13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBascii sunt siguri ca vor elimina CFR Cluj

Bascii sunt siguri ca vor elimina CFR Cluj

Fundasul Javi Casas este sigur ca formatia Athletic Bilbao va reusi sa se califice in turul trei al Cupei UEFA Intertoto, sambata, pe stadionul San Mames, in dauna formatiei CFR Cluj, informeaza “Marca”.
“Prima repriza la Cluj a fost foarte slaba, iar antrenorul ne-a spus la pauza mai multe lucruri pe care nu le faceam bine. Cred ca dupa mai multe antrenamente vom putea sa echilibram fortele. Nu trebuie sa cautam scuze, dar ei erau cu un pas in fata noastra. Treceau pe langa noi precum gloantele”, a afirmat Casas.
Fundasul echipei basce crede ca exista destule motive pentru a fi optimisti in vederea returului de la Bilbao. “Jucam pe teren propriu si mai avem o saptamana la dispozitie pentru a ne pregati. Iar eu sunt de parere ca suntem mult mai buni decat ei si cred ca vom obtine calificarea”, a mentionat Casas.
CFR Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Athletic Bilbao, in prima mansa a turului secund al Cupei UEFA Intertoto. Meciul retur va avea loc pe 9 iulie, de la ora 22.00.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă