10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialBarcelona a dansat pe "Bernabeu"!

Barcelona a dansat pe “Bernabeu”!

FC Barcelona a castigat, cu scorul de 3-0 (1-0), meciul sustinut in deplasare, in compania formatiei Real Madrid, in etapa a XII-a a campionatului Spaniei.
Golurile au fost marcate de Eto'o '15 si Ronaldinho '60, '77. Antrenorul echipei Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo, a trimis in teren urmatorii jucatori: Casillas – Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos – Beckham, Pablo Garcia (Baptista '67) – Raul (Guti '58), Zidane – Ronaldo, Robinho. Tehnicianul formatiei FC Barcelona, Frank Rijkaard, a folosit urmatorii jucatori: Victor Valdes – Oleguer, Puyol, Marquez, Van Bronckhorst – Xavi, Edmilson, Deco – Messi (Iniesta '70), Eto'o, Ronaldinho.

Luxemburgo crede ca Real Madrid va castiga campionatul

Tehnicianul Vanderlei Luxemburgo a recunoscut ca echipa FC Barcelona a fost superioara in partida de sambata, dar este convins ca Real Madrid va castiga campionatul Spaniei. “FC Barcelona a fost superioara, este foarte clar, si a facut un meci foarte bun. Dar, nu am nici o indoiala asupra faptului ca Real Madrid va castiga campionatul. Acum, dupa ce am recuperat jucatorii accidentati (Ronaldo, Zidane, Helguera si Baptista), vom putea continua sa muncim”, a spus Luxemburgo.
Frank Rijkaard, tehnicianul formatiei FC Barcelona, i-a laudat pe Messi si Ronaldinho. “Ne-am aparat bine si le-am facut rau prin jucatorii de viteza pe care i-am avut in fata (Eto'o, Messi si Ronaldinho). De aceea a parut usor. Messi este un mare jucator si un talent extraordinar. Ronaldinho a fost fenomenal”, a spus Rijkaard.

Ronaldinho a uimit pe toata lumea cu o evolutie fantastica

Vedeta serii, jucatorul brazilian Ronaldinho, a spus ca nu va uita niciodata faptul ca a fost aplaudat de suporterii echipei Real Madrid, la meciul pe care FC Barcelona l-a castigat, pe stadionul Santiago Bernabeu, cu scorul de 3-0. “Este greu de explicat in cuvinte. Este un moment pe care cred ca nu-l voi uita niciodata. Sunt foarte multumit, pentru ca eu cred ca exista putini jucatori care au trait astfel de meciuri de-a lungul carierei lor. Pentru mine a fost o noapte perfecta si mai ales a fost magnific sa simt afectiunea suporterilor echipei Real Madrid. Aplauzele arata ca sunt foarte mari”, a afirmat Ronaldinho.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă