11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialBalonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii....

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii. Vezi echipa anului!

Trofeul Balonul de Aur, ediţia 2013, i-a fost înmânat fotbalistului Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Messi (Barcelona) şi Frank Ribery (Bayern Munchen) au fost ceilalţi doi finalişti ai competiţiei.

Transmisiunea este live pe YouTube şi pe romanialibera.ro

“În primul rând vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei de la echipa de club şi de la naţională. Fără eforturile lor acest lucru nu ar fi fost posibil. Sunt foarte bucuros, este foarte dificil să câştigi acest trofeu”, declarat Cristiano Ronaldo. Portughezului i-au dat lacrimile la ridicarea Balonului de Aur şi a fost însoţit pe scenă de fiul său.

La eveniment iau parte mai multe nume de legendă ale fotbalului mondial, precum Zidane, Pele, Ibrahimovic sau Michael Ballack.

Cea mai bună echipă a anului 2013:

FIFPRO World XI Goalkeper (cel mai bun portar al lumii): Manuel Neuer (Bayern)

FIFPRO World XI Defender (cei mai buni fundaşi ai anului): Dani Alves (Barcelona), Thiago Silva (PSG), Sergio Ramos (Real Madrid) şi Phillip Lahm (Bayern).

FIFPRO World XI Midfilder (cei mai buni mijlocaşi): Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Franck Ribery (Bayern)

FIFPRO World XI Forwards (cei mai buni atacanţi): Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Lionel Messi (Barcelona)

Antrenorul anului în 2013: Jupp Heynckes (Bayern Munchen) (finalişti: Sir Alex Ferguson, Jurgen Klopp)

Premiul Ferenc Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului: Zlatan Ibrahimovic (VEZI GOLUL ÎN CLIPUL VIDEO)

Pele a primit un Balon de Aur onorifc pentru cariera sa, având în vedere că în perioada în care juca el nu exista acest premiu.

Cel mai bun antrenor de fotbal feminin, în 2013: Silvia Neid (antrenor Germania)

Cea mai bună jucătoare de fotbal a lumii: Nadine Angerer (Germania)

Fotomodelul brazilian Adriana Lima este prezentă pe scenă alături de personalităţi ale fotbalului precum fostul jucător Ronaldo pentru a promova Campionatul Mondial din Brazilia, care are loc anul acesta.

 

Cele mai citite

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă