14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAutocarul echipei FC Vaslui s-a rasturnat

Autocarul echipei FC Vaslui s-a rasturnat

Autocarul cu care echipa FC Vaslui se intorcea din deplasarea in Capitala s-a rasturnat, in noaptea de duminica spre luni, in apropierea localitatii Crasna, la circa 20 de kilometri de municipiul Vaslui, din cauza poleiului si a rafalelor de vant deosebit de puternice, evenimentul soldandu-se cu ranirea usoara a doi membri ai delegatiei. La fata locului au sosit echipaje ale politiei, pompierilor si doua ambulante, care au transportat trei raniti la spital. Componentii lotului au suferit contuzii usoare si nu a fost necesara internarea nici unuia dintre ei.
Potrivit primelor cercetari ale politistilor, in jurul orei 3.15, masina, apartinand unei firme din Husi, a intrat intr-o curba periculoasa, iesind de pe drum si rasturnandu-se pe partea dreapta a drumului. Unul dintre fotbalisti, Vasile Buhaiescu, a anuntat Serviciul de Urgente 112, iar la fata locului au ajuns echipele operative si o ambulanta. Doua persoane, membri ai delegatiei care i-a insotit pe sportivi, respectiv Cornel Bihir – de 31 de ani si Dan Pasla – de 19 ani, au suferit leziuni usoare, nefiind necesara internarea lor in spital, ci doar un consult mai amanuntit.
Din cauza starii drumului, circulatia pe DN 24 Bucuresti – Iasi a fost intrerupta dupa producerea accidentului timp de trei ore. In zona unde s-a produs accidentul alte doua autobuze cu suporteri au fost blocate in trafic, circulatia fiind inchisa.
De mai bine de 12 ore, in judetul Vaslui ningea incontinuu, iar in urma utilajelor de deszapezire nu a fost imprastiat material antiderapant. Carosabilul a fost acoperit cu un strat de gheata, iar soferul autocarului in care se aflau fotbalistii, chiar daca circula cu viteza redusa, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat de la o inaltime de doi metri in camp.
Principalul finantator al echipei, Adrian Porumboiu, a condamnat lipsa de responsabilitate a autoritatilor, care actioneaza cu intarziere de fiecare data cand sunt caderi de zapada.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă