16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAS: "Stelei ii place Sevilla"

AS: “Stelei ii place Sevilla”

“Stelei ii place Sevilla”, a titrat cotidianul “AS” dupa victoria cu scorul de 3-0 obtinuta, miercuri, in deplasare, de formatia antrenata de Cosmin Olaroiu in fata echipei Betis Sevilla, in mansa secunda a optimilor Cupei UEFA, datorita careia a obtinut calificarea in sferturile competitiei. Sursa citata a notat ca Steaua a eliminat Betis “dupa un rezultat exagerat” si a publicat o fotografie cu mijlocasul Joaquin plangand, dupa ce a fost eliminat, in minutul 60.
“Dupa ce Steaua a marcat pentru 2-0, disperarea s-a instalat pe stadionul Ruiz de Lopera, multi suporteri parasind arena, iar cei care au ramas s-au intors impotriva echipei si au scandat “Lopera, pleaca acum!””, relateaza “AS”.
Intr-un alt material dedicat eliminarii formatiei Betis Sevilla din Cupa UEFA, intitulat “Trebuie sa va concentrati pe campionat, domnilor”, Victoras Iacob este considerat “El dandy” in meciul de joi, dupa ce “a rezolvat cu multa eleganta faza in urma careia romanii au marcat pentru 2-0”, in timp ce Banel Nicolita este desemnat omul meciului, deoarece “a inscris doua goluri si a fost in aceasta dubla mansa un cosmar pentru fundasii spanioli”. Durul partidei de joi a fost considerat mijlocasul Joaquin: “Si-a pierdut capul lovindu-l cu cotul pe Dica, dar si el a fost lovit fara ca cineva sa fie sanctionat”.
Publicatia spaniola a mentionat ca imaginea unui copil plangand, difuzata in timpul transmisiei meciului, valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. “Cu Betis in deriva si Steaua pregatindu-se de sarbatoare, golul de 3-0 a fost cantecul de lebada al unei partide oribile. Cel mai pacat este ca o partida rea ca aceea de aseara a pus capat unui parcurs continental fantastic”, a incheiat “AS”.

Cele mai citite

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă