5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialArgentina, in finala Cupei Confederatiilor

Argentina, in finala Cupei Confederatiilor

Reprezentativa Argentinei s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor, dupa ce a invins cu scorul de 6-5, in urma loviturilor de departajare, nationala Mexicului, in semifinalele competitiei care se desfasoara in perioada 15-29 iunie, in Germania. La finalul celor 90 de minute de joc scorul era 0-0, iar dupa cele doua reprize de prelungiri echipele se aflau la egalitate, scor 1-1. Pentru Mexic a marcat Salcido '104, in timp ce pentru Argentina a inscris Figueroa '110. La penaltiuri, pentru Argentina au marcat: Riquelme, Maxi Rodriguez, Aimar, Galletti, Sorin si Cambiasso. Pentru Mexic au marcat: Luis Perez, Pardo, Borgetti, Salcido, Pineda si a ratat Osorio.
Finala Cupei Confederatiilor se va disputa miercuri, intre Argentina si Brazilia, in timp ce in finala mica se vor intalni Germania si Mexic.

Sorin: “Nu ne temem de Brazilia!”

Mijlocasul argentinian Juan Pablo Sorin si-a manifestat satisfactia fata de calificarea Argentinei in finala Cupei Confederatiilor si a mentionat ca nu se teme de meciul cu Brazilia, care se va disputa in ultimul act al competitiei din Germania. “Finala cu Brazilia este un meci clasic, insa nu ne temem!”, a afirmat Sorin.
Selectionerul Jose Pekerman crede ca penaltiul aparat de German Lux in semifinala cu Mexicul constituie pentru acesta o etapa importanta in cariera sa. “Nu a fost un meci mare, dar noi am luptat si ne-am pastrat speranta chiar si la 0-1. Acum avem o zi mai putin de odihna fata de Brazilia, dar echipa mea este tanara si ambitioasa si va fi pregatita pentru finala”, a spus Pekerman.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă