8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialAnton Helesteanu, pus "la zid" de pitesteni

Anton Helesteanu, pus “la zid” de pitesteni

Antrenorul echipei FC Arges, Sorin Cartu, si presedintele Viorel Ilinca au acuzat vehement arbitrajul din meciul cu CFR Cluj, pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, in etapa a XIX-a a Diviziei A, afirmand ca “centralul” Anton Helesteanu a viciat rezultatul.
“Helesteanu a venit cu "tema" la noi. Este viciere clara de rezultat”, a spus Cartu dupa meci. La finalul partidei, tehnicianul Sorin Cartu a smuls microfonul unuia dintre jurnalistii intrati pe teren pentru declaratii si l-a indreptat spre Helesteanu spunand: “El este eroul meciului, el sa va dea declaratii”.
Presedintele Viorel Ilinca s-a declarat nemultumit de maniera de arbitraj, pe care a calificat-o drept “tendentioasa”. “La Pitesti parca e batalion disciplinar. Toti arbitrii care primesc suspendare sunt trimisi aici. Pacat de munca noastra. Pe mine nu m-ati auzit in ultimii doi ani comentand arbitrajul, dar acum nu mai pot sa tac. Probabil vom face memoriu”, a subliniat Ilinca.
Mijlocasul Andrei Prepelita a precizat ca intr-adevar cateva dintre deciziile “centralului” au fost impotriva formatiei FC Arges: “Nu am vazut foarte clar din teren, pentru ca am fost concentrat la meci, dar au fost unele decizii impotriva noastra”.
Oficialii FC Arges acuza in primul rand faza din ultimul minut al primei reprize, cand Helesteanu a acordat penalti in favoarea clujenilor la o interventie in careu a lui Alin Chita asupra lui Florin Dan, in urma careia Adrian Anca a marcat unicul gol al partidei. De asemenea, pitestenii acuza neacordarea unor cartonase galbene jucatorilor clujeni la atacuri mai dure.

Munteanu: “Am castigat pe merit”
Antrenorul-jucator al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a calificat drept meritata victoria, in ciuda nemultumirilor gazdelor legate de maniera de arbitraj. “A fost un meci greu, cu o echipa masiva. Am castigat pe merit, nu cred ca arbitrul a castigat meciul”, a subliniat Munteanu. Atacantul Adrian Anca, autorul unicului gol inscris in partida disputata la Mioveni, a apreciat ca CFR Cluj este “o echipa de deplasare”, care a castigat meciul cu FC Arges datorita unui plus de determinare.

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă