10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAndrei Pavel si Victor Hanescu au ramas in competitie si la dublu

Andrei Pavel si Victor Hanescu au ramas in competitie si la dublu

In ciuda ploii de toamna care a cazut ieri in Bucuresti, intalnirile de la Open Romania, turneu de tenis din categoria International Series ATP, gazduit de Arenele BNR, s-a desfasurat aproape normal. Pe Central, cuplul Andrei Pavel-Victor Hanescu s-a impus destul de lejer, cu 6-4, 6-5, in fata tandemului ceh Petr Pala-David Skoch.
Partida a fost dominata de reprezentantii nostri, care joaca in aceasta formatie de putina vreme, Victor Hanescu agreand mai putin jocul la dublu. Tot in doua seturi s-a impus si celalalt cuplu roman, Ion Moldovan-Gabriel Moraru, care a evoluat ieri. Cei doi au invins cu 6-5, 6-4, perechea Davine Sanguinetti (Italia) – Tom Vanhoudt (Belgia).

Hanescu a trecut fluierand in turul al doilea

La simplu, Victor Hanescu a trecut lejer de adversarul sau din primul tur, italianul Potito Starace, cu 6-3, 6-2, dupa numai o ora de joc. “A fost o partida neasteptat de usoara, pe care am controlat-o de la un cap la altul”, a marturisit Victor Hanescu, care a impresionat cu evolutia sa buna de la fileu. In runda urmatoare, romanul, cap de serie nr. 4, va intalni un alt italian, pe Davide Sanguinetti, care l-a spulberat pe Razvan Sabau in primul tur al competitiei. Hanescu a declarat insa ca, desi Sanguinetti are un joc “ciudat” fata de alti jucatori, nu se teme de el. “Va trebui sa fiu mai atent, dar nu exista un adversar de care sa-mi fie frica”, a afirmat Hanescu la conferinta de presa de dupa meci.

Belu si Bitang, in tribune

Aglomeratie de vedete la partidele lui Andrei Pavel si Victor Hanescu. In loja lui Gica Popescu, alaturi de fostul fotbalist si sotia acestuia, s-au aflat Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Octavian Belu si Mariana Bitang, ultimii doi prezenti pentru prima data in tribunele competitiei bucurestene. “Imi place atmosfera si sa privesc meciurile. Ma bucur ca in sfarsit avem parte de concediu si descoperim viata din afara salii de gimnastica”, a spus Mariana Bitang, care nu joaca tenis decat ocazional de cand a terminat Facultatea de educatie fizica si sport. Octavian Belu spera ca Hanescu si Pavel sa se intalneasca in finala.


Spectacol la Ivanisevici-Muster

Fostii jucatori de tenis Goran Ivanisevici si Thomas Muster au facut spectacol la meciul demonstrativ pe care l-au jucat la BCR Open Romania, chiar in ziua in care croatul a implinit 34 de ani. Fostul tenisman austriac a castigat meciul demonstrativ, scor 6-3, 7-5, la partida asistand, printre altii, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dan Petrescu, Nadia Comaneci, Octavian Belu, Mariana Bitang si Ion Tiriac. La un moment dat, Muster a luat din tribuna o casca de motociclist, pe care i-a dat-o unui arbitru. In setul al doilea, Ivanisevici i-a dat arbitrului o banana si o sticla de apa, ca sa vorbeasca mai tare, dupa care a regretat gestul, pentru ca oficialul a inceput sa tipe. “Nu-ti mai dau banana!” – i-a spus Ivanisevici arbitrului. Tot in setul al doilea, dupa o minge in afara terenului, Ivanisevici s-a dus la arbitru si i-a mutat scaunul in interiorul terenului, ca sa vada mai bine, spre amuzamentul spectatorilor. Intrebat daca vrea sa devina capitanul echipei de Cupa Davis a Croatiei, asa cum Muster este capitanul celei austriece, Ivanisevici a raspuns: “Ei vor sa fiu. Deocamdata voi fi asistent al antrenorului. Incet-incet, mai intai asistent al antrenorului, apoi, poate la anul, voi fi si capitan”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă