12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAndone a castigat, Andone a inscris in Cipru!

Andone a castigat, Andone a inscris in Cipru!

Jucatorul Bogdan Andone a marcat pentru Apollon Limassol in meciul castigat, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata formatiei APEP, in etapa a XX-a din campionatul Ciprului. Andone, care a fost integralist, a marcat pentru 4-1, in minutul 84.
Formatia NEA Salamina, la care evolueaza Mugur Bolohan si Mihai Stere, a incheiat la egalitate, scor 2-2, meciul sustinut, in deplasare, in compania formatiei Enosis Paralimniakos.
Formatia antrenata de Ioan Andone, Omonia Nicosia, a invins, in deplasare, cu scorul de 5-0, echipa Thoi Lakatamias.
Echipa Dighenis, la care evolueaza Adrian Falub, Stefan Apostol si Viorel Domocos, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0, de Apoel Nicosia.
Mijlocasul Bogdan Patrascu a primit cartonasul rosu in minutul 90+4 al meciului castigat de Piacenza, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei AC Torino, in etapa a XXXII-a a ligii secunde din campionatul Italiei.
Constantin Galca a fost integralist la Almeria in meciul castigat, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, impotriva echipei Real Valladolid, in etapa a XXVIII-a din Segunda Division.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă