16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAna-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

Ana-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

Scrimerii Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) și Adrian Szilagyi au câștigat ediția a șaptea a Trofeul ''Alfredo Bachelli'' la spadă, găzduit de Sala Liceului cu Program Sportiv ''Petrache Trișcu'' din Craiova, transmite Agerpres.

Ana-Maria Popescu (CSA Steaua), care a cucerit trofeul și anul trecut, a învins-o în finală pe Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), potrivit site-ului Federației Române de Scrimă. Pe locul al treilea s-au clasat Claudia Naboiu (CSU Craiova) și Greta Vereș (CSA Steaua).

La masculin s-a impus Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), care a câștigat finala cu Liviu Dragomir (CSU Craiova). Pe locul al treilea s-au clasat Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Ionuț Trandafirescu (CSU Craiova). Anul trecut victoria a revenit lui Mario Persu (CSU Craiova), clasat pe cinci acum.

La competiție au participat 115 sportivi, primul loc fiind premiat cu 1.500 lei, locul al doilea cu 1.000 lei, iar locul al treilea cu 500 lei.

Trofeul ''Alfredo Bachelli'' este o competiție dedicată italianului cu același nume, care e considerat întemeietorul școlii de scrimă din Bănie.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă