10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAmenintari teribile din Giulesti!

Amenintari teribile din Giulesti!

Circul provocat de patronul-vicepremier George Copos la Rapid va avea si o victima “de lux”: antrenorul Mircea Rednic. Acesta, dorit de Copos pentru a-l inlocui pe Razvan Lucescu, a simtit din plin furia suporterilor rapidisti. In primul rand luni noapte, cand giulestenii au aparut in fata hotelului unde Copos luase decizia de a-l mazili pe Lucescu jr si au afisat un banner pe care scria “NU-L VREM PE rednic!”.
Apoi, dupa cum povesteste chiar Rednic, au inceput amenintarile. “Au fost mesaje urate, pe care chiar nu le inteleg. Nu e normal sa protestezi impotriva antrenorului cu cele mai mari performante din istoria Rapidului. Acum, dintr-o data, si-au dat seama ca sunt caine… nu stiu… m-au amenintat cu moartea, ca ma decapiteaza daca ma intorc in Giulesti, ca nu stiu ce fac familiei mele. Daca au ceva, sa protesteze impotriva conducerii, pentru ca eu n-am nici o vina!”, a afirmat Rednic.
Fostul si, poate, viitorul antrenor al Rapidului cere protectia autoritatilor. “Eu sper ca autoritatile sa ia atitudine si sa rezolve aceasta problema. Oricum, eu n-o sa-i uit pe cei care m-au amenintat. Mai sunt si prosti, pentru ca stiu toate numerele de telefon de pe care am fost sunat! Mi-a lasat un gust amar faptul ca au uitat atat de repede ce am facut la Rapid. Si eu n-am avut nici conducere si nici bugetul pe care l-au avut Dan Petrescu si Razvan!”, a subliniat Rednic.
Mircea Rednic era luni dimineata in Belgia, dar a ajuns urgent la Bucuresti seara, pentru a prelua postul lui Razvan Lucescu. Fostul antrenor al formatiei FC Vaslui a precizat ca a ajuns la Bucuresti din Belgia, dupa ce a primit un telefon de la patronul George Copos. La intalnirea dintre cei doi a asistat si antrenorul secund Marian Rada, care era posibil sa fie numit presedinte al clubului in locul lui Dinu Gheorghe. “Mi s-a facut o oferta de a prelua Rapidul, dar nu am dat nici un raspuns. Ma deranjeaza faptul ca acum este o atmosfera artificiala, cu acesti asa-zisi suporteri. Nu e un moment propice sa se faca asemenea schimbari. Daca se vroia, puteam sa vin in retur, atunci cand mai erau inca sanse la titlu, dar acum nu stiu ce sa fac. In plus, am inteles ca s-a vorbit si cu Ladislau Boloni, deci nu sunt singurul ofertat”, a declarat tehnicianul.

Il compatimeste pe Razvan Lucescu…

Inainte de a afla decizia patronului-vicepremier de a-l readuce pe Lucescu jr, Rednic a precizat ca il compatimeste pe Razvan. “Sigur ca este nedrept, la fel cum a fost nedrept si pentru mine cand am fost demis! Dar asta este viata de antrenor. N-ai ce sa faci, suntem la mana conducatorilor si, mai nou, a suporterilor”, a spus Rednic, care a precizat ca mai are oferte de la doua echipe din Divizia A, pe care a refuzat sa le nominalizeze.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă