10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAlexandru Boc, aproape de a deveni presedinte la Pandurii Targu Jiu

Alexandru Boc, aproape de a deveni presedinte la Pandurii Targu Jiu

Vicepresedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Alexandru Boc, a declarat ca in urma discutiilor avute cu actualul presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a acceptat sa preia conducerea gruparii nou-promovate “in proportie de 80 la suta”. “Voi pleca la Targu Jiu cu domnul Marin Condescu, unde voi avea o discutie cu Emil Sandoi (n.r. – antrenorul formatiei) si vom alcatui impreuna programul echipei, precum si lista cu jucatorii de care avem nevoie. In proportie de 80 la suta am acceptat postul, dar mai sunt mici neintelegeri”, a precizat Boc.
Alexandru Boc a precizat ca a pus anumite conditii inainte de preluarea functiei de presedinte la Pandurii Targu Jiu. “Am conditionat venirea la Targu Jiu de anumite lucruri: libertate totala in decizii, organigrama clubului sa o alcatuiesc eu de la primul si pana la ultimul angajat, buget de cel putin doua milioane de euro si transferul a 5-6 jucatori care pot evolua fara probleme in Divizia A”, a spus vicepresedintele LPF.
Boc a precizat ca va renunta la functia detinuta in cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal dupa ce va prelua oficial postul de presedinte la gruparea olteana. “Imi vine greu sa plec de la Liga pentru ca am facut lucruri frumoase acolo. Imi voi da demisia dupa ce voi intra in paine la Pandurii”, a mai spus Boc.
Actualul presedinte al gruparii oltene, Marin Condescu, a afirmat ca renunta la conducerea clubului deoarece nu este om de fotbal. “Am considerat ca o data cu promovarea in divizia A este nevoie ca acest club sa fie condus de un profesionist. Eu nu sunt om de fotbal”, a spus Condescu.

Sandoi doreste cinci jucatori de la FC Caracal

Antrenorul nou-promovatei Pandurii Targu Jiu, Emil Sandoi, doreste achizitionarea portarului Mircea Bornescu si a jucatorilor Daniel Orac, Alexandru Piturca, Stoica si Dina, de la divizionara B FC Caracal, jucatori de care se intereseaza insa si Universitatea Craiova. “Am o lista foarte mare cu fotbalisti reprezentativi din Divizia A. Vor fi surprize multe incepand din august la Pandurii. Asa cum am procedat cu Buia, pe care multi l-au crezut un jucator terminat, la fel voi face si in aceasta vara cu jucatori cu care eu am mai lucrat in trecut”, a declarat Sandoi.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă