Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agenția Mondială Antidoping a suspendat laboratorul antidoping de la București

Laboratorul antidoping de la București a fost suspendat provizoriu, din cauza unei neconformități, a anunțat, joi, Agenția Mondială Antidoping.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2017 - 20:29

Laboratorul antidoping de la București a fost suspendat provizoriu, din cauza unei neconformități, a anunțat, joi, Agenția Mondială Antidoping (AMA/WADA), citată de Reuters, informează Agerpres.

Suspendarea a început de miercuri și interzice laboratorului de la București să desfășoare orice activități antidoping, inclusiv analiza probelor de urină și sânge, a precizat forul mondial.

Sancțiunea va fi menținută pe durata procedurilor disciplinare care vor fi efectuate de către o comisie independentă, care va face o recomandare către președintele Comitetului Executiv al agenției mondiale cu privire la acreditarea laboratorului.

Pe durata suspendării, probele care nu au fost analizate de laborator vor trebui trimise la alte laboratoare acreditate, pentru ''a asigura analize de calitate și a păstra astfel'' încrederea sportivilor în acest proces și în sistemul antidoping.

Laboratorul de la București este al cincilea laborator suspendat de Agenția Mondială Antidoping după cele de la Bogota, Ciudad de Mexico, Lisabona și Paris.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...