7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAgassi vrea sa mai joace un an

Agassi vrea sa mai joace un an

Tenismanul american Andre Agassi a declarat ca parcursul sau pana in finala la US Open, unde a pierdut in fata elvetianului Roger Federer, l-a motivat sa mai joace inca un an.
“Vreau inca o sansa. Faptul ca am ajuns in finala la US Open mi-a dat motivatia pentru a face lucruri de care nu ma mai simteam capabil”, a declarat jucatorul, in varsta de 35 de ani. Agassi nu a mai evoluat din luna septembrie dupa US Open si va reveni la Mastersul de la Shanghai, unde il intalneste in primul meci pe rusul Nikolay Davydenko.
El a marturisit ca a luat pauza de doua luni pentru a nu-si compromite forma inainte de Masters si inainte de un nou sezon. “Nu este usor sa nu joci si nu este mereu bine sa iei o astfel de decizie pe termen scurt, dar am intentia sa mai joc inca un an”, a declarat Agassi, care a precizat ca nu stie daca se va retrage dupa sezonul viitor.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă