21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAdrian Iordache a semnat pentru Rapid

Adrian Iordache a semnat pentru Rapid


“Am primit promisiuni ferme din partea conducerii clubului ca pana duminica vor mai veni 2-3 jucatori noi in cantonamentul din Elvetia”, a spus antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, inainte de plecarea formatiei sale spre Tara Cantoanelor, acolo unde se afla de cateva zile pentru a pregati noul sezon. Iar prima achizitie a fost facuta dupa 48 de ore de la aceasta declaratie, atacantul Iordache.
Descoperit de FC Arges, dar plecat foarte devreme din primul nostru esalon, la Energie Cottbus, atacantul Adrian Iordache va reveni in Divizia A sub tricoul Rapidului.
Jucatorul de 23 de ani a semnat in noaptea de joi spre vineri un contract pe trei ani cu formatia condusa de Razvan Lucescu si, in cel mai scurt timp, se va alatura echipei in cantonamentul din Elvetia.
Delegatia giulesteana se afla la hotelul Eden din Anzerre, acolo unde este asteptat sa soseasca maine si Marius Maldarasanu, care a fost invoit pana duminica de antrenorul Lucescu. Singura noutate a lotului o reprezinta portarul Mihai Minca de la Apulum, plus cativa fotbalisti mai tineri.
Absenti motivati sunt portarul Coman, Artiom Karamyan, Nicolae Constantin (se pare ca nu va mai continua cu echipa giulesteana), Cristian Ionescu si Viorel Dinu (al caror imprumut de la Tiraspol a expirat).
Aseara, Rapid a sustinut primul amical al stagiului de pregatire din Elvetia, intalnind FC Baulmes la Champvent. Maine, la ora 15, la Diesbach are loc unul dintre cele mai importante meciuri ale cantonamentului, cu Young Boys Berna. Vor urma partidele cu Yverdon (28 iunie) si FC Aarau (30 iunie).

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă