Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Abramovici din Galati a disparut

Pe 14 ianuarie, cand preluarea a devenit efectiva, senior managerul combinatului Mittal Steel Galati, Ionel Bors, a fost intrebat daca va fi refacut stadionul pana in aceasta vara, iar raspunsul a fost lipsit de echivoc: "Absolut!". La ...

Share

Ticu Ciobotaru 0 comentarii

22.06.2005 - 00:00
Pe 14 ianuarie, cand preluarea a devenit efectiva, senior managerul combinatului Mittal Steel Galati, Ionel Bors, a fost intrebat daca va fi refacut stadionul pana in aceasta vara, iar raspunsul a fost lipsit de echivoc: "Absolut!".

La un moment dat se parea ca situatia si-a gasit o rezolvare nesperata pentru ca a fost adusa firma Desche Noi din Israel, condusa de Stefan Abramovici, care amenajase stadionul lui Panathinaiakos Atena si alte stadioane din Grecia, Portugalia si Israel, garantand ca terenul Otelului va avea calitatea celor pe care au fost sustinute meciurile de la Campionatul European din Portugalia. Lucrarile au demarat cu elan si in scurta vreme a intervenit o mica temporizare, motivata de faptul ca reprezentantul lui Lakshmi Mittal, Narendra Chaudary, a cerut sa fie montata o instalatie de udare mai moderna, cu aspersoare mobile. Ulterior, Narendra Chaudary, unul dintre oamenii de incredere ai patronului Mittal Steel, a fost retras de la conducerea combinatului de la Galati, preluand una din functiile strategice ale trustului.

"De vineri au inchis telefoanele"

Dincolo de promisiuni, lucrarile la teren nu au fost finalizate nici acum. De peste o luna se vorbeste de faptul ca cele 600 kg de samanta de gazon sunt oprite in vama, fiind necesara prezentarea unor avize de la Ministerul Agriculturii si Ministerul Mediului care sa certifice intrarea in tara. Stefan Abramovici si-a retras oamenii de la Galati din acelasi motiv, al asteptarii avizelor. Mai nou, desi avizele au fost obtinute, administratorul Bazei Otelul, Gelu Popescu, declara ca incertitudinile sunt mai mari decat se credea: "Ma credeti ca nici in acest moment nu stim cand va fi insamantat terenul? Nu mai stiu ce sa spun, deoarece domnii de la firma si-au inchis telefoanele de vineri". De fapt suspansul este mult mai mare: "Ei ne-au spus ca samanta este in vama, ca le trebuie documente de la Ministerul Agriculturii pentru a o introduce in Romania, dar acum am aflat ca adevarul era altul". Administratorul Gelu Popescu spera insa ca insamantarea gazonului va avea loc pana la sfarsitul acestei saptamani. Oricum ar fi, Otelul va juca si in acest an meciurile de acasa tot pe terenul divizionarei B Dunarea Galati.

Citește totul despre:

Comentarii