19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial"Steaua - adversar foarte limitat"

“Steaua – adversar foarte limitat”

Cotidianul La Rioja considera ca Steaua Bucuresti a fost un adversar “foarte limitat” joi pentru Betis Sevilla, apreciind ca echipa actuala nu seamana deloc cu cea care in urma cu 20 de ani a castigat Cupa Campionilor Europeni, in fata formatiei FC Barcelona. “Betis a avut aceleasi probleme din timpul sezonului. Bine ca de aceasta data au intalnit un adversar foarte limitat, care insa anul trecut a eliminat Valencia. Aceasta echipa nu seamana deloc cu cea care in urma cu 20 de ani a castigat Cupa Campionilor Europeni in fata Barcelonei”, noteaza La Rioja.
“Pretios egal la Bucuresti”, scrie site-ul oficial al gruparii Betis. “Real Betis continua sa-si arate cea mai buna imagine in Europa. Cu un Rivas foarte bun si cu o buna dominare a balonului din partea mijlocasilor, Real Betis a oferit foarte putine ocazii si a reusit de multe ori sa puna in pericol poarta lui Carlos. 50.000 de persoane au incurajat fara incetare pe tot parcursul meciului, dar experienta jucatorilor de la Betis a primat”, scrie sursa citata.
“Betis si-a atins scopul”, scrie El Pais. “Betis a reusit ceea ce si-a propus. Desi se poate spune ca a lasat sa-i scape o ocazie de a-si face o bucurie in fata unei foste campioane a Europei, care este mai putin echipa decat spaniolii. Serra Ferrer le-a cerut jucatorilor un egal si a folosit un sistem pentru un astfel de rezultat. Si a reusi cu un joc superior, care a fost insa insuficient pentru victorie”, noteaza El Pais.

Spaniolii fac apel la suporteri pentru retur

Antrenorul Lorenzo Serra Ferrer a declarat ca spera ca Betis sa fie ajutata de suporteri in returul de la Sevilla pentru a reusi sa obtina calificarea in sferturile de finala ale Cupei UEFA. “Este un rezultat bun pentru noi, dar deocamdata calificarea nu este decisa. Steaua este o echipa buna. Speram ca publicul si terenul propriu sa ne ajute. Rezultatul de astazi este unul care ne avantajeaza si speram sa continuam drumul in Cupa UEFA”.

Fluieraturi pe National

Cosmin Olaroiu spera ca Steaua sa marcheze in meciul retur, desi Betis are avantajul terenului propriu si mai multe sanse de calificare.
Olaroiu a facut referire si la publicul de pe stadionul National. “Desi sustinerea publicului a fost fantastica, sa nu uitam ca practic jucam pe teren neutru. Cred ca daca ne vom califica nu vom pierde sprijinul publicului”, a adaugat tehnicianul stelist. La finalul meciului, o parte a spectatorilor de la tribuna a doua i-a fluierat pe Olaroiu si Nesu, insa a scandat numele lui Lacatus.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă