20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecial"Softistii" le-au pus capac "cainilor" in ultimele secunde de joc

“Softistii” le-au pus capac “cainilor” in ultimele secunde de joc

Rasturnari spectaculoase de scor, final tensionat, ratari incredibile, dar si faze de baschet adevarat – acestea au fost cateva dintre trasaturile confruntarii gazduite de Sala Constructorul din Bucuresti dintre Dinamo-Erbasu si CSU Asesoft Ploiesti, din cadrul etapei a sasea a CN masculin de baschet, incheiata cu scorul 72-70 favorabil oaspetilor.
Intalnirea a fost destul de echilibrata pe intreg parcursul meciului, fiecare dintre cele doua formatii aflandu-se alternativ la conducere.
“Cainii rosii” au avut insa in partea a doua a meciului un avantaj de zece puncte, dar cateva greseli copilaresti ale lui Paul Helciou, fost component al CSU Asesoft, le-au permis ploiestenilor sa revina.
Softistii si-au adjudecat pe final partida, dupa ce in ultimele secunde de joc au reusit sa pareze printr-un “capac” de generic, al carui autor a fost ex-dinamovistul Virgil Carutasu (ultimul atac al gazdelor), pastrandu-si fragilul avantaj de doua puncte.
Dupa ultima faza a meciului, contestata de dinamovisti, care au acuzat arbitrajul ca a favorizat formatia prahoveana, arbitrii au trebuit sa paraseasca sala escortati de jandarmi.
“Este o victorie de moral, in perspectiva intalnirii din cadrul Euro Cup de marti, cu ucrainenii de la SC Azovmash Mariupol, care au o formatie extrem de puternica”, a spus Alex. Iacobescu, presedintele CSU Asesoft Ploiesti, fara sa adauge insa ca ploiestenii au urcat o pozitie, de pe 9 pe 8, in clasamentul competitiei interne.

Cele mai citite

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă