11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial"Poate daca era pe teren..."

“Poate daca era pe teren…”

Vasile Maftei, fundasul echipei Rapid, crede ca Gheorghe Hagi ar fi o solutie buna pentru Steaua, dar spune ca jucatorilor rapidisti nu le va fi frica de tehnicianul roman in cazul in care acesta va sta pe banca tehnica a formatiei din Bulevardul Ghencea. “Daca era in teren, poate, dar de pe margine nu ne este frica de Hagi la Steaua”.
Jucatorul rapidist considera ca meciul FC Arges – Dinamo, din ultima etapa a Diviziei A, se va disputa corect. “Tinand cont de prima oferita de Gigi Becali (n.r. – patronul FC Steaua), daca as fi jucator la FC Arges mi-as apara corect sansele”, a spus Maftei.

Calificarea nu s-a pierdut la Rotterdam

Capitanul Rapidului a comentat, de asemenea, situatia echipei nationale dupa infrangerea din meciul cu Olanda, in preliminariile CM 2006. “Aceasta ratare este dezastruoasa, dar, sa fiu sincer, nu am avut multe ocazii in meciul cu Olanda. Calificarea este pierduta, este deja grav, dar trebuie sa mergem mai departe. Oricum, calificarea nu s-a pierdut acum, ci mult mai devreme. In meciul cu Olanda a fost doar ultima sansa de a ne mai califica. Nu se poate spune ca este o generatie ratata de jucatori”, a precizat jucatorul rapidist.
Referitor la afirmatia patronului stelist Gigi Becali, care a spus ca prin investitiile pe care le va face la Steaua va salva echipa nationala a Romaniei, Maftei a spus: “Joaca Gigi Becali? Oricine poate sa spuna ca salveaza echipa nationala – si eu pot sa salvez nationala. Singurul care poate este Victor Piturca, in functie de cum face selectia pentru urmatoarele preliminarii”.
Intrebat ce trebuie schimbat in fotbalul romanesc, Maftei a raspuns: “Poate ar trebui schimbata mentalitatea jucatorilor, care a avut de suferit. Trebuie sa facem mai multe sacrificii, pentru ca perspective sunt”.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă