12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial"Nu veniti in tribune la meciul cu Steaua!"

“Nu veniti in tribune la meciul cu Steaua!”

Decizia Consiliului de Administratie al FC Dinamo de a-l demite din functia de antrenor principal pe Ion Marin si numirea in locul acestuia a selectionerului echipei nationale de tineret, Florin Marin, au declansat un val de nemultumire in randul suporterilor dinamovisti.
“Telenovela de prost gust. Il stim pe Flocea (n.r. – porecla antrenorului Florin Marin) ce stie si ce poate, copilul de suflet al lui Netoiu. Sa va fie rusine tuturor celor din conducere! Va bateti joc de noi si de echipa! Mi-e sila, scarba, lehamite”, a postat un mesaj unul dintre fanii dinamovisti, “dragosh”, pe forumul site-ului oficial al suporterilor FC Dinamo, dinamomania.net.
“Axxis” este de parere ca fostul presedinte Ioan Becali ii influenteaza pe jucatorii dinamovisti sa joace slab: “La ce l-au mai schimbat pe Andone daca aduc panarame din astea de antrenori de divizia B? Zece oameni in conducere = zece decizii… Aducem numai antrenori de mana a doua si-i schimbam dupa trei etape… vai de echipa… jucatori numai unu' si unu', dar conducerea este jalnica! Fotbalistii lui Becali de la Dinamo se fac ca joaca pe teren… de asta nu ziceti nimic? In timp ce antrenorii vin si pleaca, Becali asista la circul facut de jucatorii lui pe teren”.
Un alt suporter, “DogBv”, le cere fanilor dinamovisti sa protesteze prin neprezentarea in tribune la meciul cu Steaua. “Cel mai dureros mod in care putem sa protestam e sa nu mergem la meci! Sa-i lasam cu tribunele goale. Poate isi vor da seama ca noi, suporterii, suntem mai importanti pentru echipa decat milioanele lor de dolari”, a scris “Dog Bv.
“Pana” a declarat ca daca liderii galeriei nu fac ceva in privinta conducerii, isi “va pune fularul in cui”. “O sa ma uit la televizor la Steaua sau Rapid, care o sa joace finala pe 10 mai. 10 mai al nostru (n.r. – in data de 10 mai 1997 suporterii dinamovisti au ars peluza sud a Stadionului Ghencea) o sa fie umbrit de performanta Stelei sau Rapidului”, a scris fanul dinamovist.
“Dadi” a criticat schimbarile care au avut loc la echipa in ultimele luni. “E cat se poate de clar… unde sunt 100 de manageri, nu se face nimic… Vine Becali, il da afara pe Andone si isi aduce un strain (n.r. – Esteban Vigo)… Vine Netoiu, ii da afara pe strain si Becali… Vine Badea, il pune pe Ion Marin… Revine Netoiu cu Flocea. E haos”, a scris “dadi”.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă