13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLucian Bute urcă din nou în ring pentru un titlu mondial

Lucian Bute urcă din nou în ring pentru un titlu mondial

Boxerul român Lucian Bute va urca din nou în ring și îl va înfrunta pe suedezul Badou Jack pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, informează Agerpres.

Lucian Bute îl va înlocui în această luptă pe mexicanul Julio Cesar Chavez Jr, care trebuia inițial să lupte cu Badou Jack, dar care s-a accidentat, precizează presa canadiană.

''Este o onoare să fac parte din lista boxerilor ce vor evolua pe Showtime în următoarele 12 săptămâni. Voi urca din nou în ring pe 30 aprilie pentru titlul WBC la supermijlocie cu Campionul Mondial Badou Jack. Veți vedea un Lucian Bute în cea mai bună formă din carieră!'', promite pugilistul gălățean pe contul său de Facebook.

Bute are un bilanț de 32 de victorii (25 KO) și 3 înfrângeri la profesionist, în timp ce bilanțul lui Badou Jack este de 20 de victorii (12 KO), o înfrângere și un egal.

Meciul dintre Lucian Bute și Badou Jack va avea loc în cadrul galei în care britanicul James DeGale își va pune în joc titlul mondial IBF la categoria supermijlocie în fața mexicanului Rogelio Medina.

Showtime precizează că învingătorii din cele două meciuri se vor înfrunta ulterior într-o luptă pentru unificarea titlului. InterBox a precizat că nu s-a semnat încă nimic cu Showtime, în ciuda acestui anunț, dar confirmă organizarea unei gale la data respectivă.

Lucian Bute a disputat ultimul său meci în luna noiembrie, când a fost învins greu, la puncte, de James DeGale.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă