Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Generatie de ratati? Poate s-a autocaracterizat!"

Mircea Sandu, presedintele FRF, se alatura "corului" celor care il ataca pe Adrian Mutu, dar supararea sefului federal nu are la baza jignirile "briliantului" la adresa "generatiei de aur", ci pe cele impotriva actualei echipe nationale! "Nu este ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.07.2005 - 00:00
Mircea Sandu, presedintele FRF, se alatura "corului" celor care il ataca pe Adrian Mutu, dar supararea sefului federal nu are la baza jignirile "briliantului" la adresa "generatiei de aur", ci pe cele impotriva actualei echipe nationale! "Nu este normal ce a zis Mutu despre generatia actuala (n.r. Ð ca este una de ratati). Poate s-a autocaracterizat, a tras o concluzie pripita. Majoritatea celor care compun actuala nationala au 26 de ani, ar avea dreptul, cu multa munca, sa obtina performante, mai ales ca au trecut putin pe langa. Nu uitati meciurile cu Slovenia, cu Danemarca la Copenhaga...".

"Nasul" nu mai gaseste metale

Presedintele FRF a repetat insa faptul ca nici el nu este de acord cu denumirea "generatie de aur" pe care suporterii si presa au dat-o lotului lui Hagi, Popescu, Raducioiu & Co. "M-am pronuntat, si nu acum, ca nu mi se pare normal sa-i dam acesteia titulatura "Generatia de Aur". Poate peste zece ani apare o generatie la fel de valoroasa, la ce metal pretios ne vom opri?", a spus presedintele FRF.
Desi de ani de zile fotbalul juvenil din Romania nu are rezultate, iar calificarile la turneele juniorilor sau tineretului pot fi numarate pe degetele de la o singura mana, Sandu are sperante ca actualele generatii de juniori vor continua ce a realizat "o generatie de exceptie".

Citește totul despre:

Comentarii