13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecial"Daca tot am ajuns atat de departe, vrem sa jucam finala"

“Daca tot am ajuns atat de departe, vrem sa jucam finala”

Atacantul australian al echipei Middlesbrough, adversara Stelei in semifinalele Cupei UEFA, Mark Viduka, a declarat ca jucatorii englezi nu vor sa iasa din competitie dupa ce au ajuns atat de departe, informeaza cotidianul local “Evening Gazette”.

“Nu vrem sa iesim din competitie dupa ce am ajuns atat de departe. Vrem sa ajungem si in finala Cupei UEFA, si in finala Cupei Angliei. Trebuie sa profitam de increderea pe care o avem in noi acum. Marcam foarte multe goluri in ultima vreme, ceea ce este incurajator”, a spus Viduka.
“Saptamana destinului”, a titrat “Evening Gazette”, referindu-se la faptul ca Middlesbrough va juca trei meciuri in semifinale in decurs de opt zile: pe 20 aprilie – prima mansa a semifinalei de Cupa UEFA cu Steaua, la Bucuresti, pe 23 aprilie – in semifinalele Cupei Angliei cu West Ham United, iar pe 27 aprilie – returul cu Steaua, pe Riverside Stadium. “Middlesbrough isi infrunta destinul si se afla in fata celei mai importante saptamani din istorie, a carei tensiune va culmina cu returul impotriva Stelei. O dubla finala istorica pentru Middlesbrough s-ar putea afla la capatul a opt zile dramatice. In acest moment, cine ar paria impotriva lor?”, a scris sursa citata.

“Steve McClaren va ramane inca un sezon”
Antrenorul formatiei Middlesbrough, Steve McClaren, va ramane la gruparea engleza si in sezonul viitor, in ciuda speculatiilor privind preluarea de catre acesta a conducerii tehnice a nationalei Angliei, a declarat secundul sau, Steve Round, citat de cotidianul “The Sun”. “Avem intalniri zilnice in care analizam posibilele transferuri si strategia pentru urmatoarele doua sezoane. Este concentrat asupra traseului echipei Middlesbrough in acest sezon si isi doreste ca echipa sa aiba un debut de sezon 2006/2007 foarte bun”, a declarat Steve Round. “Steve McClaren este extrem de muncitor. Este ocupat acum cu pregatirea programului pentru urmatoarele trei sau patru saptamani. Intreaga noastra atentie este indreptata spre castigarea urmatoarelor trei meciuri pe care le avem si, in special, pentru a putea castiga un trofeu, ceea ce ar fi o realizare pentru noi”, a mai spus Steve Round.
Presa engleza a notat ca antrenorul formatiei Middlesbrough s-a intalnit, luni, cu presedintele executiv al Federatiei Engleze de Fotbal (FA), Brian Barwick, pentru a doua oara, pentru a negocia preluarea selectionatei Angliei dupa Cupa Mondiala din Germania.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă