8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecial"Cainii" l-au platit mai bine pe Florin Bratu

“Cainii” l-au platit mai bine pe Florin Bratu

Atacantul Florin Bratu a declarat, la revenirea in tara, ca a decis sa joace pentru Dinamo, desi a avut oferta si de la Rapid, deoarece propunerea venita din partea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare a fost mai buna.
“Dinamo este un club mai puternic la ora actuala, vor rezultate. Nu m-a influentat nimeni, eu am ales. Am avut de ales intre Rapid si Dinamo, dar oferta celor de la Dinamo a fost mult mai buna”, a explicat Bratu.
Bratu sustine ca intoarcerea in Divizia A nu reprezinta un pas inapoi in cariera sa.
“Nu e un pas inapoi venirea la Dinamo. Era un pas inapoi sa nu joc, iar aici am mai multe sanse; ma asteapta o concurenta foarte dura, dar daca la o echipa nu exista concurenta atunci inseamna ca echipa nu are valoare”, a precizat Bratu.
Atacantul roman spera sa ii convinga pe suporterii dinamovisti ca va da totul pentru noua sa formatie. “Sper ca suporterii lui Dinamo sa ma primeasca bine, nu imi fac nici o problema. Sper sa joc bine si sa le demonstrez ca am venit aici sa facem treaba buna si sa castigam tot”, a subliniat Bratu, adaugand ca se va bucura daca va marca in partida cu Rapid, din Giulesti.
Intrebat de ce a jucat atat de putin la FC Nantes, Bratu a spus: “Au fost unele probleme, dar am preferat sa vin sa joc si sper sa revin si la echipa nationala pentru ca este cel mai important pentru un fotbalist. Nu am prins o conjunctura foarte buna la Nantes, asa s-a intamplat si cand m-am dus la Galatasaray si dupa aceea m-am dus la Nantes, unde erau sa retrogradeze dupa 45 de ani”.
Florin Bratu a fost imprumutat de FC Nantes la Dinamo pentru sezonul 2005-2006. Jucatorul roman s-a transferat la Nantes in iulie 2004, el semnand un contract pe patru sezoane.

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă