14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial"Bursa" UEFA

“Bursa” UEFA

Lucescu la Rennes – VfB Stuttgart, Stoica la Sahtior – PAOK Salonic

Antrenorul echipei Rapid Bucuresti, Razvan Lucescu, va merge joi in Franta pentru a urmari partida Rennes – VfB Stuttgart, din grupa G a Cupei UEFA, in timp ce la meciul Sahtior Donetk – PAOK Salonic va asista directorul tehnic Mihai Stoica, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Cele doua partide vor conta pentru prima etapa a fazei grupelor Cupei UEFA, cand Rapid nu va juca.
Potrivit sursei citate, mijlocasul Valentin Negru a revenit, la finalul saptamanii trecute de la Bologna, unde a urmat un tratament pentru hernie. Afectiunea lui Negru nu necesita o interventie chirurgicala, el urmand sa reintre in programul normal de pregatire.


“Obligatoriu sa castigam cu Heerenveen”

Mijlocasul echipei Dinamo, Florentin Petre, crede ca este obligatoriu pentru formatia pregatita de Ioan Andone sa castige partida de joi, cu Heerenveen, prima din grupa F a Cupei UEFA. “Suntem in forma, marcam goluri multe si facem spectacol. Ne dorim ca si joi sa facem acelasi joc ca in repriza a doua a meciului cu Universitatea Cluj (n.r. – Dinamo a jucat cu CFR Cluj) si sa castigam. Este obligatoriu sa castigam cu Heerenveen, pentru ca este primul meci din grupa si este foarte important”, a spus Petre.
Capitanul dinamovist sustine ca nu se teme de statura impresionanta a fotbalistilor olandezi. “Nu imi este teama de statura celor de la Heerenveen, pentru ca am mai avut parte de adversari mai inalti. In general, fotbalul se joaca pe jos”, a apreciat Petre, care a adaugat ca fotbalul romanesc se afla intr-un moment bun si ar fi pacat sa nu se profite de aceasta situatie.


Toti jucatorii echipei Lens sunt valizi

Antrenorul echipei RC Lens, Francis Gillot, va avea la dispozitie toti jucatorii din lot pentru meciul cu Steaua Bucuresti, programat joi, de la ora 20.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in grupa C a Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al gruparii franceze. RC Lens a efectuat un antrenament la care au participat toti jucatorii. “Au fost impartiti in doua grupe, pe de o parte fotbalistii care nu au evoluat in meciul de campionat cu Nice, iar pe de alta cei care au jucat in Premiere Division. Titularii au efectuat, sub supravegherea kinoterapeutului Frederick Mankowski, exercitii fizice cu mingi medicinale uriase, asa-numitele “baloane elvetiene”. Ceea ce de la distanta parea un antrenament distractiv era de fapt un epuizant antrenament al muschilor”, a scris sursa citata.


Olandezii nu se tem de gripa aviara din Romania

Jucatorii si oficialii gruparii SC Heerenveen au declarat ca nu se tem de gripa aviara din Romania, inaintea meciului cu Dinamo Bucuresti, care va avea loc joi, de la ora 21.45, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, in grupa F a Cupei UEFA, informeaza cotidianul “De Telegraaf”. “Nu vedem nici un pericol in a face deplasarea in Romania, atata timp cat Ministerul Afacerilor Externe nu ne-a transmis nimic negativ. Gripa nu ne afecteaza pe noi, este un simplu virus al animalelor”, a declarat presedintele gruparii olandeze, Riemer van der Velde.
Atacantul Klaas Jan Huntelaar, in varsta de 22 de ani, este dorit de gruparea Feyenoord Rotterdam, fiind vazut drept “continuator al lui Dirk Kuijt”, informeaza Voetbal International.


Ultimatum pentru Trapattoni

Presedintele gruparii VfB Stuttgart, Erwin Staudt, a lansat un ultimatum la adresa antrenorului Giovanni Trapattoni, afirmand ca spera ca echipa sa inceapa sa obtina rezultate in urmatoarele trei saptamani, informeaza AFP. “In urmatoarele trei saptamani vom analiza anumite lucruri. In acest sezon avem niste obiective si nu putem astepta trei ani pentru a le realiza. Este nevoie de schimbari, iar daca nu vor aparea este pacat sa mai continuam”, a afirmat Staudt, care a adaugat ca rabdarea sa are limite.
Directorul sportiv al clubului german, Herbert Briem, l-a criticat, la randul sau, pe Trapattoni. “Trebuie sa discutam cu el despre faptul ca ar putea fi mai bine daca ar face mai putine schimbari in formatia de start”, a afirmat Briem.
In primele noua etape ale campionatului Germaniei, VfB Stuttgart a castigat doar doua partide si ocupa locul 9 in clasament, cu 11 puncte. In ultimul meci disputat in Bundesliga, VfB Stuttgart a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Borussia Monchengladbach, Trapattoni calificand acest meci ca fiind “cel mai rau” de la venirea sa la conducerea tehnica a echipei.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă