11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial"Ar fi o crima ca Ion Craciunescu sa fie demis!"

“Ar fi o crima ca Ion Craciunescu sa fie demis!”

Paradoxal, desi presedintii de cluburi nu prea il sustin, Ion Craciunescu isi gaseste sprijin in antrenori, cei care de multe ori l-au criticat, dar care, iata, apreciaza activitatea sa din ultimii ani.
Dan Petrescu, antrenorul echipei Sportul Studentesc, crede ca ar fi o crima ca Ion Craciunescu sa fie demis din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) in acest moment. “Demiterea lui Craciunescu ar fi o catastrofa – sigur lucrurile vor merge in jos. Se vor face din nou acele gasti si ma gandesc foarte serios ca, in cazul in care Gheorghe Popescu nu castiga alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, iar Craciunescu este demis, sa-mi caut de munca in strainatate. Este o crima sa-l demiti pe Craciunescu in acest moment. Se stie foarte bine ce era inaintea venirii lui Craciunescu in arbitrajul romanesc. Gresesc si acum arbitrii, dar fara interese. O sa vedeti ce va fi daca va fi demis Craciunescu”, a spus Petrescu.
La randul sau, tehnicianul formatiei Poli Iasi, Ionut Popa, considera ca Ion Craciunescu nu ar trebui demis. “Am pierdut atatea jocuri in urma unor penaltiuri, dar niciodata nu am dat vina pe arbitri. Prin schimbarea lui Craciunescu mi-e frica sa nu se ajunga intr-o situatie rea pentru fotbalul romanesc. Cred ca toata lumea a vazut ca arbitrajul s-a schimbat in bine dupa venirea lui Craciunescu. Parerea mea este ca nu trebuie demis. Cei care vor lua aceasta decizie trebuie sa-si asume raspunderea”, a precizat Popa. Ionut Popa si-a exprimat indoiala in privinta unei schimbari in bine a arbitrajului in cazul inlocuirii lui Craciunescu de la conducerea CCA. “Daca arbitrajele vor fi mai bune, eu imi voi pune costumul si cravata, voi sta pe margine si ii voi aplauda pe arbitri. Ma indoiesc totusi ca va fi asa”, a afirmat Popa.
Ion Craciunescu este sustinut si de antrenorul formatiei FC Arges, Sorin Cartu. “Este o greseala indepartarea lui Craciunescu, pentru ca, daca fotbalul romanesc este mai curat in ultimii ani, i se datoreaza si lui. Cel putin din punct de vedere al mituirii arbitrilor, Craciunescu a reusit eradicarea acestui fenomen. Este ceva tipic romanesc. Acolo unde e un om competent, e dat jos”, a spus Cartu.
Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, considera, de asemenea, ca indepartarea lui Craciunescu de la conducerea CCA este o greseala. “Ceea ce i s-a intamplat este o mascarada, cineva a vrut sa isi arate muschii. Eu il propun pe Porumboiu (n.r. – Adrian Porumboiu, finantatorul clubului FC Vaslui) in fruntea comisiei, in fruntea federatiei si chiar ca ministru al Integrarii, pentru ca are vaci frumoase, care se pot integra in Uniunea Europeana”, a precizat ironic Stan.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă