12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecial"Am vazut norvegieni fericiti..."

“Am vazut norvegieni fericiti…”

Site-ul oficial al gruparii Rosenborg Trondheim a notat ca rezervele Jan Gunnar Solli si Alexander Odegaard au decis meciul cu Steaua, in urma caruia formatia norvegiana s-a calificat in grupele acestei competitii. “Jan Gunnar Solli si Alexander Odegaard au inceput meciul pe banca. Si amandoi au inscris decisiv”, a scris RBK.

Miscari tactice castigatoare

“Bine ati venit in Liga Campionilor!”, a titrat site-ul oficial al gruparii norvegiene. “Rosenborg este pentru a zecea oara in grupele competitiei. Echipa lui Hoegmo a avut parte de o aventura cum rar se poate vedea. A inceput mai bine meciul, dar Steaua a ramas aparent in joc, luptand. Oricum, ce a urmat a fost incantator, dupa ce Solli l-a inlocuit pe Helstad, accidentat la genunchi. Dupa ce Lago si-a fracturat bratul, fiind scos la pauza, Basma a trecut fundas central, Solli a venit pe dreapta, iar Storflor a jucat pe banda. In fata au ramas Odegaard si Braaten. Cele doua rezerve au demonstrat forta si calibru. Odegaard a patruns in viteza, a mentinut controlul balonului si a marcat. Desi era destul, trei minute mai tarziu, presat in careu, Radoi a trimis in propria poarta”.
Cotidianul Dagbladet spune ca a vazut “norvegieni fericiti”. “Este normal sa fii bucuros dupa acest succes pentru fotbalul norvegian. Norvegia este satisfacuta de noua intalnire cu Liga Campionilor. De departe, piesa de rezistenta a fotbalului din Norvegia este Rosenborg, care aduce castiguri economice, sportive si de imagine. Urmeaza o noua epoca Rosenborg in Liga. Merita acest lucru, pentru ca si-a facut treaba, a fost agresiva si decisa, a facut un joc colectiv. Toti au crezut in sansa lor pana la capat, iar Hoegmo este o investitie remarcabila”, a scris Dagbladet.

Gol “sinucigas” pentru Radoi

Cotidianul NRK Trondelag a salutat succesul echipei norvegiene: “Rosenborg in Liga, succes absolut al lui Hoegmo dupa 14 zile de la numire”. “Defensiva Stelei a avut mari dificultati la inceputul reprizei a doua. Romanii au fost sub presiune continua, care a dus chiar la sinucidere – autogolul lui Radoi. Dupa golurile Stelei, Rosenborg a avut dificultati, dar a reusit pana la urma. Steaua a intrat in panica dupa primul gol”, a comentat sursa citata.
“Triumful tactic al lui Hoegmo”, a titrat VG Nett intr-un alt material. “A pregatit genial meciul cu Steaua, a stiut cum sa o rapuna. A blocat “lamele de cutit” Nicolita si Nesu si a indepartat pericolul Iacob. Rosenborg a stiut sa detina controlul meciului, jucand ofensiv si defenisv, dupa cum a fost nevoie. Am avut un potential ofensiv enorm prin Solli, Odegaard si Braaten”, a notat sursa.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă