11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Șoc la Cluj! Un jucător și un membru al staffului CFR, suspectați de infecție cu coronavirus!

Conducerea clujenilor a comandat teste suplimentare pentru întreaga echipă, iar azi au venit rezultatele. Potrivit unor surse medicale, nimeni din cadrul echipei nu are virusul. De când au intrat în cantonament, cei de la CFR Cluj au efectuat cinci teste pentru coronavirus și toate au ieșit negative.

 În Liga 1, Dinamo și FC Botoșani sunt primele echipe care au raportat cazuri de coronavirus: magazionerul „câinilor” și un doctor din staff-ul moldovenilor. Partidele Craiova – FC Botoșani și Dinamo – Chindia au fost amânate, jucătorii de la Dinamo și FC Botoșani trebuind să stea în izolare. 

CFR Cluj a plătit salariile pe martie înaintea derby-ului cu FCSB. Conducerea avea o înțelegere cu jucătorii să le achite banii pe 25 iunie, însă i-a plătit mai devreme pentru a crea o atmosferă bună înainte de meci.

În schimb, salariile pe aprilie vor fi achitate doar dacă echipa va participa din nou în grupele europene. Michael Pereira și Yacouba Sylla sunt cei doi fotbaliști care au refuzat să semneze pentru condiția aceasta.

Practica este asemănătoare aceleia pe care a folosit-o Gigi Becali la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a înjumătățit salariile în perioada 1 martie – 31 septembrie, dar jucătorii își pot recupera banii pierduți acum dacă vor prinde grupele Europa League.

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă